FORELSKET: John og Toni Terry har hatt en tøff tid etter det ble avslørt at John hadde gjort en annen kvinne gravid. Men nå er krisen over, og paret hevder de er mer forelsket enn noensinne. Foto: All Over Press
FORELSKET: John og Toni Terry har hatt en tøff tid etter det ble avslørt at John hadde gjort en annen kvinne gravid. Men nå er krisen over, og paret hevder de er mer forelsket enn noensinne. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har tilgitt ham utroskapet

John Terry unnslapp mirakuløst rødt kort på hjemmebane...

SEHER.NO: John Terry har vært ute i hardt vær etter at det ble avslørt at han gjorde Vanessa Perroncel (33) gravid, og senere betalte for aborten. På samme tidspunktet var Terry fremdeles sammen med kona Toni Poole (28).

Det kunne lenge se ut som om kona skulle gi Terry et rødt kort på hjemmebane - og kreve skilsmisse. Men nå har det altså ordnet seg.

Tony og Terry dro nemlig på kjæresteferie til Dubai, hvor de nyter luksus og hverandre.
 
- Vi er så forelsket, og vi er sterkere som et par noensinne, sa de til The Sun torsdagskveld.

Paret vil derimot ikke røpe noe om hvordan de har løst krisen mellom seg.

- Hva jeg og Tony snakker om når vi er alene, vil ingen noensinne få vite. Og ingen vil heller få vite hvordan livet vårt er. Vi er private mennesker. Vi vet hva vi føler for hverandre, og det er det viktigste. Forholdet vårt kan aldri bli ødelagt. Vi er bare så forelsket, sier Terry.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Gjorde lagkameratens kjæreste gravid