- Jeg har tenkt på å kalle barnet for «Punktum»

Vordende fembarnsfar Fredrik Skavlan begynner å bli fornøyd med ungeflokken.

FERDIG MED FEM?: Mandag gjestet Fredrik Skavlan, som venter sitt andre barn med Maria Bonnevie når som helst,  radioprogrammet «P3morgen». Da hintet NRK-profilen - som dessuten har tre voksne barn - om at barnet kanskje blir hans siste.  Foto: Andreas Fadum
FERDIG MED FEM?: Mandag gjestet Fredrik Skavlan, som venter sitt andre barn med Maria Bonnevie når som helst, radioprogrammet «P3morgen». Da hintet NRK-profilen - som dessuten har tre voksne barn - om at barnet kanskje blir hans siste. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke kunne talkshow-konge Fredrik Skavlan (48) avsløre at han og Maria Bonnevie (41) blir foreldre for annen gang om svært kort tid.

Mandag gjestet «Skalvan»-stjernen radioprogrammet «P3morgen», og der måtte den vordende fembarnsfaren svare på flere personlige spørsmål fra programleder Silje Nordnes (30).

- Når du nå snart får ditt femte barn, har du fått nok da tror du?

- Jeg har vært inne på å kalle det barnet for «Punktum». Jeg syns Punktum er et hyggelig navn, og det er et kort navn og det er…, svarer Skavlan lattermildt - og litt unnvikende.

Han og skuespillersamboeren har fra før av en datter på tre år, mens 48-åringen dessuten har tre voksne barn fra tidligere forhold. NRK-profilen har fortalt at barna er en stor berikelse i livet, men nå kan det altså virke som om familien ikke skal bli større.

Saken fortsetter under bildet.

Nervøs før fødselen

Nylig sa Fredrik Skavlan til Dagbladet at han hadde ordnet seg stand-in-programledere i tilfelle fødselen skulle starte under «Skavlan»-innspillingen.

- Jeg er like nervøs før fødselen nå som jeg alltid er, fortalte han til avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer