- Jeg har tenkt på å kalle barnet for «Punktum»

Vordende fembarnsfar Fredrik Skavlan begynner å bli fornøyd med ungeflokken.

FERDIG MED FEM?: Mandag gjestet Fredrik Skavlan, som venter sitt andre barn med Maria Bonnevie når som helst,  radioprogrammet «P3morgen». Da hintet NRK-profilen - som dessuten har tre voksne barn - om at barnet kanskje blir hans siste.  Foto: Andreas Fadum
FERDIG MED FEM?: Mandag gjestet Fredrik Skavlan, som venter sitt andre barn med Maria Bonnevie når som helst, radioprogrammet «P3morgen». Da hintet NRK-profilen - som dessuten har tre voksne barn - om at barnet kanskje blir hans siste. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: Forrige uke kunne talkshow-konge Fredrik Skavlan (48) avsløre at han og Maria Bonnevie (41) blir foreldre for annen gang om svært kort tid.

Mandag gjestet «Skalvan»-stjernen radioprogrammet «P3morgen», og der måtte den vordende fembarnsfaren svare på flere personlige spørsmål fra programleder Silje Nordnes (30).

- Når du nå snart får ditt femte barn, har du fått nok da tror du?

- Jeg har vært inne på å kalle det barnet for «Punktum». Jeg syns Punktum er et hyggelig navn, og det er et kort navn og det er…, svarer Skavlan lattermildt - og litt unnvikende.

Han og skuespillersamboeren har fra før av en datter på tre år, mens 48-åringen dessuten har tre voksne barn fra tidligere forhold. NRK-profilen har fortalt at barna er en stor berikelse i livet, men nå kan det altså virke som om familien ikke skal bli større.

Saken fortsetter under bildet.

HELDIG TYPE: I intervjuet med «p3morgen» innrømmer Fredrik Skavlan dessuten at han følte at han «datet seg oppover» da han og Maria Bonnie ble et par i 2006. Her er de på «Skyggejegerne»-premiere i Fredrikstad i 2013. Foto: Tor Lindseth
HELDIG TYPE: I intervjuet med «p3morgen» innrømmer Fredrik Skavlan dessuten at han følte at han «datet seg oppover» da han og Maria Bonnie ble et par i 2006. Her er de på «Skyggejegerne»-premiere i Fredrikstad i 2013. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Nervøs før fødselen

Nylig sa Fredrik Skavlan til Dagbladet at han hadde ordnet seg stand-in-programledere i tilfelle fødselen skulle starte under «Skavlan»-innspillingen.

- Jeg er like nervøs før fødselen nå som jeg alltid er, fortalte han til avisen.

Skavlan har også sagt til avisen at han føler at det å ha barn holder ham ung.

- Å ha barn holder meg relativt ung. Og relativt skjerpa. Jeg må opp om morgenen. Nei, jeg kan ikke se for meg hvordan det skulle funke uten. Det er ikke bra hvis livet blir for komfortabelt, altså. Man blir ikke lykkelig av det.

LES OGSÅ: - Vi gjør hverandre gode