- Jeg har tenkt på å adoptere

«Kjendisbarnevakten»-aktuelle Tooji legger ikke skjul på at han ønsker seg større familie.

SEOGHØR.NO: Melodi Grand Prix-vinneren Tooji Keshtkar (25) er en av kjendisene som denne høsten skal prøve seg som barnepasser i TV3-programmet «Kjendisbarnevakten», som har premiere tirsdag.

Sammen med kjendiser som blant annet artistkollega Lise Karlsnes, NRK Sportens Karen-Marie Ellefsen og Fremskrittpartiets stortingsrepresentant Per Sandberg skal han konkurrere om hvem som er flinkest til å finne på ting med firkløveret Alexander (8), Leona (7), Trym (8) og Tiril (9).

Til Seoghør.no innrømmet Tooji at han gledet seg, da vi møtte ham på settet under innspillingen.

- Jeg er spent, fordi de har sterke personligheter, og det tror jeg TV3 har valgt med vilje. Men jeg tror de er veldig snille. Jeg jobbet i en periode i en barnehage med 12 null til tre-åringer, så jeg tror jeg kan takle det, sier han og ler.

Ønsker seg egne barn
Tooji ser for seg et liv med egne barn - men først om flere år.

- Jeg kan ikke få barn nå, jeg er 25. Nå må jeg tenke karriere. Når det har begynt å stabilisere seg, kan jeg tenke på barn. Men det er først om en ti års tid.

- Men hvem er det som ikke ser for seg barn? sier han bestemt.

Når han skal utvide familien, innrømmer Tooji at han godt kunne tenke seg å adoptere.

-Jeg har tenkt på å adoptere. Det er så mange som tenker biologisk og alt det der, og jeg tenker at den «connectionen» man har med et barn, den har ikke noe med biologiske forhold å gjøre. Den er sjelelig og hjertelig.

«Kjendisbarnevakten» ser du på TV3 tirsdager kl. 20.30. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jan Fredrik Karlsen er forelsket igjen