- Jeg har tenkt på å adoptere

«Kjendisbarnevakten»-aktuelle Tooji legger ikke skjul på at han ønsker seg større familie.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Melodi Grand Prix-vinneren Tooji Keshtkar (25) er en av kjendisene som denne høsten skal prøve seg som barnepasser i TV3-programmet «Kjendisbarnevakten», som har premiere tirsdag.

Sammen med kjendiser som blant annet artistkollega Lise Karlsnes, NRK Sportens Karen-Marie Ellefsen og Fremskrittpartiets stortingsrepresentant Per Sandberg skal han konkurrere om hvem som er flinkest til å finne på ting med firkløveret Alexander (8), Leona (7), Trym (8) og Tiril (9).

Til Seoghør.no innrømmet Tooji at han gledet seg, da vi møtte ham på settet under innspillingen.

- Jeg er spent, fordi de har sterke personligheter, og det tror jeg TV3 har valgt med vilje. Men jeg tror de er veldig snille. Jeg jobbet i en periode i en barnehage med 12 null til tre-åringer, så jeg tror jeg kan takle det, sier han og ler.

Ønsker seg egne barn
Tooji ser for seg et liv med egne barn - men først om flere år.

- Jeg kan ikke få barn nå, jeg er 25. Nå må jeg tenke karriere. Når det har begynt å stabilisere seg, kan jeg tenke på barn. Men det er først om en ti års tid.

- Men hvem er det som ikke ser for seg barn? sier han bestemt.

Når han skal utvide familien, innrømmer Tooji at han godt kunne tenke seg å adoptere.

-Jeg har tenkt på å adoptere. Det er så mange som tenker biologisk og alt det der, og jeg tenker at den «connectionen» man har med et barn, den har ikke noe med biologiske forhold å gjøre. Den er sjelelig og hjertelig.

«Kjendisbarnevakten» ser du på TV3 tirsdager kl. 20.30. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jan Fredrik Karlsen er forelsket igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer