ÅPENHJERTIG: Blogger Anna Rasmussen avslører på bloggen at hun tenker på å la et kamerateam bli med inn på fødestua når hun i oktober føder sitt tredje barn.  Foto: Andreas Fadum
ÅPENHJERTIG: Blogger Anna Rasmussen avslører på bloggen at hun tenker på å la et kamerateam bli med inn på fødestua når hun i oktober føder sitt tredje barn. Foto: Andreas FadumVis mer

- Jeg har tenkt mye på det å filme fødselen

«Mamma til Michelle»-stjernen Anna Rasmussen røper at hun vurderer å dokumentere sin kommende fødsel på TV.

SEOGHØR.NO: I mars kunne kjendisbloggeren Anna Rasmussen (20) avsløre at hun var gravid med sitt tredje barn, og at hun og kjæresten Jan Lossius skal bli foreldre sammen for første gang.

De siste månedene har Rasmussen avslørt termindato, barnets kjønn og hva det nye familiemedlemmet skal hete.

Denne uken åpnet den populære bloggeren, som er vant til å dokumentere det meste fra livet sitt på bloggen, om at hun vurderer å la sin kommende fødsel bli filmet.

Hun skriver at hun for tiden er med på innspillingen av et program som kommer på TV til høsten, og derfor har fått spørsmål fra flere lesere om kamerateamet blir med inn på fødestua.

«Å være med på i en TV-serie som handler om å være seg selv, og det livet man lever, så er det selvsagt en stor oppgave i å være veldig åpen og personlig når man først sier ja til å være med. Det er selvsagt helt opp til vær enkel person å bedømme hva man selv ønsker å dele og ikke. Selv så har jeg tenkt mye på det å filme fødselen. Jeg angrer på at jeg ikke har noe å se tilbake på fra William sin fødsel, og har derfor bestemt meg for å være aktiv på filmingen denne gang, om det så bare er til eget bruk», skriver hun i blogginnlegget.

- Det er veldig sårbart

Toppbloggeren valgte å røpe at kjønnet på sitt tredje barn er en gutt kun tre dager etter at hun fylte 20 år. Lite før avslørte hun også at hun har termin 1. oktober i år.

Selv om hun vurderer å la fødselen bli filmet, er hun opptatt av at det ikke skal bli et vanskelig syn for TV-titterne.

KJENT BLOGGER: Anna Rasmussen er en av landets mest profilerte bloggere, og er vant til å dele både negative og positive erfaringer på bloggen sin.  Foto: Tor Lindseth
KJENT BLOGGER: Anna Rasmussen er en av landets mest profilerte bloggere, og er vant til å dele både negative og positive erfaringer på bloggen sin. Foto: Tor Lindseth Vis mer

«Det jeg tenker blir aktuelt å vise frem, er jo om fødselen starter av seg selv her hjemme, at vi filmer bilturen inn til sykehuset, og litt smått underveis. Det er jo en veldig ny opplevelse for både Jan og meg, og det er derfor veldig sårbart. Jeg ønsker ikke å dele noe som kan være vanskelig eller ekkelt å se på TV», skriver hun videre.

- Vi er i lykkerus

Anna har fra før de to barna Michelle (5) og William (1). Stavanger-jenta ble gravid for første gang i en alder av 14 år gammel, og den gang ble hun et kjent fjes via TV-programmet «Unge Mødre».

Til Seoghør.no sa Anna Rasmussen nylig at både hun og resten av familien gleder seg stort til å få en liten gutt til:

- Vi er alle i lykkerus over vår nye lille prins. Nå har jeg vært så heldig å få en av hver tidligere. Vi er veldig glad for at vi skal bli en liten gutt til, da blir Michelle værende den eneste prinsessen vår en stund til, fortalte hun.

- Når du sier «en stund til», betyr det at det kan bli flere barn på deg og Jan i fremtiden?

- Det er ikke utenkelig at vi skal ha flere barn, men de neste årene blir det ikke noen flere, la Anna Rasmussen til overfor Seoghør.no.

Anna og Jan var kolleger og gode venner i tre år før vennskapet utviklet seg til kjærlighet.

Det var i desember i fjor bloggeren avslørte at de var i et forhold.

FIN FAMILIE: Anna Rasmussen og Jan Lossius med smårollingene Michelle og William - som hun har fra to tidligere forhold. Om ikke lenge blir Anna og Jan foreldre til en liten gutt som skal hete Lucas.  Foto: Geir Egil Skog
FIN FAMILIE: Anna Rasmussen og Jan Lossius med smårollingene Michelle og William - som hun har fra to tidligere forhold. Om ikke lenge blir Anna og Jan foreldre til en liten gutt som skal hete Lucas. Foto: Geir Egil Skog Vis mer

LES OGSÅ: Avslører detaljer rundt bryllupet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.