TILBAKE: Marte gjør comeback på tv-skjermen i høst med talentprogrammet "Den Norske Humor", hvor Harald Eia, Trond Viggo Torgersen og Helen Vikstvedt er dommere.  Foto: Seher.no/Per Ervland
TILBAKE: Marte gjør comeback på tv-skjermen i høst med talentprogrammet "Den Norske Humor", hvor Harald Eia, Trond Viggo Torgersen og Helen Vikstvedt er dommere. Foto: Seher.no/Per ErvlandVis mer

- Jeg har tatt på meg hold in-strømpebuksa

Marte Stokstad er klar for skjermen etter mammaperm...

Se og hør Marte Stokstad snakker om mammapermen nederst i saken!

SEHER.NO: I september gjør Marte Stokstad (31) comeback på tv-skjermen, etter å ha tilbragt de siste månedene i mammapermisjon med sin lille datter Lotte, som ble født i februar.

TV-profilen, som tidligere har vært programleder for både "Norske Talenter" og "Idol" på TV 2, skal også denne høsten fenge seerne med et talentprogram.

Denne gangen handler det imidlertid om humor, og med et dommerpanel bestående av komikerne Trond Viggo Torgersen, Harald Eia og Helen Vikstvedt, skal Stokstad og NRK forsøke å finne Norges nye humorkonger/dronninger.

Under rikskanalens høstlansering onsdag, innrømmet Stokstad overfor Seher.no at det var godt å være tilbake på jobb etter mammapermen, og at det er ekstra morsomt at hun nok en gang får jobbe med et talentprogram.

- Dette liker jeg å drive med. Det er veldig gøy og jeg er veldig spent, for vi har ikke satt igang ordentlig enda. Men jeg er klar jeg! Jeg har tatt på meg hold in-strømpebuksa og er klar for å gå på jobb igjen, ler hun til Seher.no.

Vinneren av "Den Norske Humor" får sitt eget program i beste sendetid på NRK, og Stokstad håper hun kommer til å få en morsom kollega gjennom talentjakten.

- Jeg gleder meg veldig til å finne noen folk som vi kan få som kollegaer og le oss fillete av, og som forhåpentligvis kan lage god tv. Jeg vil bare bli underholdt underveis jeg da, forteller hun.  

Selv synes hun imidlertid det er mye som er morsomt...

- Jeg synes det er morsomt med tull og tøys, og Radioresepsjonen på P3 ler jeg mye av. Og så ler jeg av folk som ikke prøver å være så morsomme, som har litt sånn skakk selvinnsikt, eller som tar seg selv litt høytidelig. Det er alltid gøy å tulle med, ler hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Gjør comeback med VG-lista

Marte Stokstad snakker om mammapermen nedenfor:

[obj:media:7982]