«Skal vi danse»:

- Jeg har tatt masse smertestillende

Isabel Raad og Emilie Nereng er begge skadet under premieren.

SKADET: Både Emilie Nereng (t.v.) og Isabel Raad har brukket ribbein før premieren av Skal vi danse. Foto: NTB Scanpix
SKADET: Både Emilie Nereng (t.v.) og Isabel Raad har brukket ribbein før premieren av Skal vi danse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

»NYDALEN (Se og Hør): Årets sesong av «Skal vi danse» ble åpnet med et brak, da alle de 12 deltakerne og deres respektive dansepartnere danset seg nedover parketten i et spektakulært nummer.

Dette er den 15. sesongen av det populære TV 2-programmet, og det var knyttet spenning til hvordan årets deltakere ville levere. Spesielt utfordrende har det vært for to av deltakerne, som har klart å skade seg i oppkjøringen.

Bloggerne Isabel Raad og Emilie «Voe» Nereng har begge klart å skade ribbeina sine på trening, så det har ikke vært «bare bare» å levere på parketten. Nereng skadet seg tidlig i prosessen, mens Raads skade er relativt ny.

Sistnevnte deltaker måtte faktisk innom legevakten før premieren, og dukket opp i studio med teip på ryggen. Å levere på parketten er vanskelig nok som det er, men for de to bloggdronningene har det bydd på ekstra utfordringer.

- Dette går bra Isabel

Bare en kort stund før Raad skal ut på parketten virker hun imidlertid positiv, tross skaden, og til Se og Hør kan hun røpe at hun prøver å overbevise seg selv om at hun er helt frisk.

- Jeg har tatt masse smertestillende og prøver å holde det i sjakk, og teipet. Jeg tror adrenalinet kommer til å ta over når jeg skal danse, så får jeg heller kjenne på det etterpå. Men det stopper ikke meg, jeg er all in. Jeg har trent i fire uker, jeg kan ikke plutselig nå bare bli ødelagt liksom, sier hun til Se og Hør.

Om veien videre i programmet påpeker hun at partneren Benjamin Jayakoddy passer godt på henne, og at de kommer til å tilrettelegge alle fremtidige danserutiner.

- Det tar jo tid, de sier det tar 12 uker før det blir bra, men vi får bare tilrettelegge dansene litt så det ikke belaster for mye med hopp og løft og greier. Benjamin er så flink til å tilrettelegge, han tar vare på meg, forteller hun.

Fryktelig vondt

Tidligere toppblogger Emilie Nereng på sin side ble skadet på samme måte for drøye tre uker siden, og vet godt hvor vondt det.

- Det har vært fryktelig vondt, det har veldig vanskelig å øve på vals for man er nødt til å strekke så innmari hardt. Det er fremdeles vondt, men jeg har vært heldig som fikk det for tre uker siden for det har egentlig lært meg at jeg må stramme magen, spesielt før alle løft, sier hun til Se og Hør, og fortsetter:

- Det er jo det Isabel dessverre ikke har fått gjort siden hun skadet seg nå, og jeg vet hvor vondt det er. Man får ikke sovet, man får ikke ligget på siden eller klemt ordentlig, sier hun til Se og Hør.

SKAL GIFTE SEG: Tidligere toppblogger Emilie «Voe» Nereng er nyforlovet, og hun legger ikke skjul på at frieriet var svært etterlengtet. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Nereng, i likhet med Raad, ser positivt på ukene fremover, og forteller at også de har sett seg nødt til å holde seg unna en del ting.

- Det kommer til å gå helt fint, jeg kommer bare til å holde meg unna alle løft som innebærer på holde akkurat på det ribbeinet. Vi har jive neste uke som ikke inneholder sånne ting, så det kommer til å gå fint.

LES OGSÅ: - Disse skal konkurrere i årets «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer