TOK I MOT PENGER: Sophie Anderton innrømmet onsdag på TV at hun har tatt i mot penger for sex flere ganger. Dette bildet er fra en motelansering i desember. Foto: All Over Press
TOK I MOT PENGER: Sophie Anderton innrømmet onsdag på TV at hun har tatt i mot penger for sex flere ganger. Dette bildet er fra en motelansering i desember. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har tatt i mot penger for sex

Toppmodellen overrasket TV-seerne.

SEHER.NO: Den britiske toppmodellen Sophie Andertons karriere har i lang tid vært truet etter at hun i 2007 ble tatt på fersken mens hun tilbød både sex og kokain til en journalist fra avisa News of The World.

Nå innrømmer 32-åringen at det ikke er første gangen hun har tilbudt seksuelle tjenester til rike menn.

- Jeg er sikker på at jeg har gjort det. Jeg gjorde mye i narkotikarus, som jeg ikke er stolt av, sa hun i et intervju med TV-kanalen ITV onsdag, ifølge The Sun.

Anderton innrømmet også at hun skal ha brukt flere tusen kroner i uken på kokain, noe som førte til at hun begynte med prostitusjon.

- Det er sånt narkotika gjør med deg. Jeg husker ikke mye fra den tiden, sier Anderton, som har vært koblet til en rekke britiske kjendismenn, blant annet den tidligere Manchester United-keeperen Mark Bosnich.

Nå hevder Sophie at hun har fått livet på rett kjøl, etter to år på avvenningsklinikk.

- Moren min sa at hun ikke ville la meg dø før henne. Det rystet meg, sier hun ifølge The Sun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Frykter for sin egen sexvideo