HATER BOTOX: Courteney Cox innrømmer at hun har prøvd Botox, men sier hun ikke lenger er noen fan av anti-rynke stoffet. Foto: All Over Press
HATER BOTOX: Courteney Cox innrømmer at hun har prøvd Botox, men sier hun ikke lenger er noen fan av anti-rynke stoffet. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har tatt Botox

Men nå elsker Courteney Cox rynkene sine.

SEHER.NO: De fleste kvinnelige Hollywood-stjerner prøver å hemmeligholde sin bruk av det populære anti-rynke middelet Botox, men "Venner for livet"-skuespilleren Courteney Cox (44) er ikke som alle andre.

- Botox? Jeg synes det både er fantastisk og skrekkelig. En gang gikk jeg til en doktor som ga meg det flere steder, og jeg følte meg elendig, sier Cox til Marie Claire ifølge Us Magazine.

Courteney Cox hevder Botox-eksperimentet ga henne så dårlig kontroll over ansiktsmusklene at det kunne kostet henne karrieren hvis hun hadde fortsatt å bruke stoffet.

- Som skuespiller er jeg avhengig av å bevege fjeset mitt. Når folk begynner å tukle med pannene sine og ikke klarer å løfte øyenbrynene, er det noe rart. Det er ikke det at jeg ikke har prøvd Botox, men jeg hatet det.

Courteney hevder nå at hun har lært seg å akseptere kroppens aldringsprossess. Det samme har henne skuespillerektemann David Arquette.

- Han synes det er utrolig vakkert, sier en stolt Courteney ifølge Us Magazine.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Vil gi sønnen (8) Botox