JOJO-SLANKING: Kirsie Alley går opp og ned i vekt som en jojo. Nå hevder hun å ha mistet 23 kilo. Foto: All Over Press
JOJO-SLANKING: Kirsie Alley går opp og ned i vekt som en jojo. Nå hevder hun å ha mistet 23 kilo. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har tatt av meg 23 kilo til

Dette hevder skuespilleren selv. Men sladrepressen kjøper det ikke...

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere «Cheers»-stjernen Kirstie Alley (59) har nok en gang brakt seg selv inn i medienes søkelys. Eller rettere sagt, det har vekten hennes gjort.

59-åringen hevdet nylig på Twitter at hun hadde tatt av seg hele 23 kilo.

- Jeg har tatt av meg 23 kilo til. Og jeg har det så bra! Nå skal jeg bare ned 14 kilo til, skriver Alley på sin Twitter-konto, melder danske BT.

Man nå sår amerikanske medier tvil om det finnes noen sannhet i skuespillerens slankekur-oppdateringer.

Hollywoods glupske overservatører kjøper nemlig ikke at den særdeles kraftige Alley skal ha tatt av seg så mye. Og magasinet Starzlife kommer med denne sarkastiske bemerkningen:

- Kanskje har hun bare har på seg en veldig stor kjole?


Siden hennes stjerne falt fra Hollywood-himmelen, har Kirstie Alley utmerket seg på en rekke andre (uheldige) måter. Hun har blant annet blitt kjent for sin jojo-slanking, kokainforbruk, og sitt nære forhold til Scientologi-kirken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Min 17 år gamle sønn er forlovet!


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer