- Jeg har syntes at noens mann var litt ekstra fin

Hanne Sørvaag ber om unnskyldning for å ha «begjært sin nestes ektefelle».

BER OM UNNSKYLDNING: Hanne Sørvaag deltok i P4s Tilgi meg-spalte. Det førte til en rekke innrømmelser. Foto: Espen Solli, Se og Hør
BER OM UNNSKYLDNING: Hanne Sørvaag deltok i P4s Tilgi meg-spalte. Det førte til en rekke innrømmelser. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det hele startet som en oppfordring fra radiokanalen P4 om å være med i «Tilgi meg»-spalten. Det takket Hanne Sørvaag (34) ja til.

BEGJÆRTE SIN NESTES EKTEFELLE: Sørvaag sier hun tidligere har syntes at noens mann var litt ekstra fin. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
BEGJÆRTE SIN NESTES EKTEFELLE: Sørvaag sier hun tidligere har syntes at noens mann var litt ekstra fin. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

I sendingen ba hun om unnskyldning til Ruter for hyppig sniking på T-banen i ungdommen. Deretter fulgte hun opp med en rekke innrømmelser på bloggen sin.

Sørvaag skriver også ifølge VG at hun flere ganger har brutt flere av de ti bud; at hun sjelden holder hviledagen hellig, at hun har stjålet og løyet, og at hun har begjært sin nestes ektefelle. Hvem hun har begjært vil hun imidlertid ikke utdype.

- Det er liksom litt i blogginnleggets ånd. Jeg begynner med ganske uskyldige betroelser, og så blir det verre og verre. Jeg har gjort noen rampestreker, særlig i tenårene, og det har hendt at jeg har syntes at noens mann var litt ekstra fin, sier hun til VG.

Sørvaag tror kanskje disse innrømmelsene vil få gifte menn i omgangskretsen hennes til å føle seg smigret.

- Jo, det kan være. Men denne ansvarsfølelsen min innebærer at sånne ting er helt off limit. Man kan få litt ekstra sans for noen som er opptatt, men jeg ville aldri gjort noe med det. Så ingen trenger å bekymre seg, sier hun lattermildt til VG.

Den populære artisten snakket i sommer om ryktene, etter at hun i fjor ble koblet til langrennsløperen Vibeke Skofterud, som er hennes gode venn.

- Jeg har ingen problemer med at noen tror det ene eller det andre om meg. Men det er trist at en jager etter å skape noe som ikke er reelt. Jeg må få ha det gøy med folk uten at noen skal sette et stempel på forholdet fordi den jeg er sammen med liker andre enn meg, sa Sørvaag til Seoghør.no.

Sørvaag er for tiden singel.

LES OGSÅ: - Det er trist at vi ikke er kommet lenger

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer