- Jeg har strekkmerker over hele magen

Popstjernen har gått ned 20 kilo, men vil ikke være et slankeforbilde.

FØR OG NÅ: Tidligere Atomic Kitten-sangerinne Kerry Katona har gått ned 20 kilo det siste året.  Foto: Stella Pictures
FØR OG NÅ: Tidligere Atomic Kitten-sangerinne Kerry Katona har gått ned 20 kilo det siste året. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Den britiske skandalesangerinnen Kerry Katona (30) ser endelig ut til å ha fått ryddet opp i det turbulente livet sitt, og har forbedret helsen sin betraktelig det siste året.

Den tidligere Atomic Kitten-stjernen har gått ned over 20 kilo siden det ble slutt med eksmannen Marc Croft i fjor.

Ifølge popstjernen, som tidligere var gift og har to døtre med Westlife-profil Bryan McFadden, er hun i bedre form enn noensinne, og deltagelsen i britiske «Isdans» har gjort at kroppen har blitt langt strammere de siste månedene.

30-åringen har tidligere gjennomgått en rekke fettsuginger i et forsøk på å finne tilbake matchvekten, og i 2008 brukte hun drøyt 150.000 kroner på fettsuging av magen, en brystreduksjon og laserbehandling mot strekkmerker.

I senere tid har hun tydd til god gammeldags trening, i tillegg til noen besøk på Bodyline Clinic i Liverpool. Klinikken tilbyr Botox-sprøyter, figurforming, cellulitt-behandling og ikke-kosmetisk ansiktsløfting.

Mandag møtte en strålende blid Kerry opp i studio for å bli intervjuet av «This Morning»-programlederne Holly Willoughby og Phillip Schofield, som også leder «Dancing on Ice».

Popstjernen kunne da fortelle at hun var svært glad for at hun hadde gått videre etter søndagens sending, og at hun føler seg i toppform siden hun startet isdans-treningen.

Selv om hun har gått ned tre klesstørrelser det siste året, hevdet Kerry at hun ikke ønsker å være et «slankeforbilde», og at det er viktig for henne å «ikke promotere tynnhet», skriver The Sun.

- Jeg har ikke lyst til å være en kjendis som promoterer tynnhet som et middel for å få suksess. Det handler ikke om å være tynn, det handler om ens mentale tilstand. Alle vet hvor tett livet mitt har blitt fulgt. Treningen handler om hvordan jeg føler meg i hodet, det er bare en bonus at det får deg til å se bedre ut. Hvis jeg kan slutte med kebab, dop og komme meg opp av stolen, så kan hvem som helst gjøre det, sa Katona i intervjuet.

Popstjernen innrømmet imidlertid at hun fortsatt ikke er hundre prosent fornøyd med kroppen sin, og særlig de mange arrene og strekkmerkene hun har på magen.
 
- Jeg tror ikke noen kvinner i verden, uansett hvor tynne de er, er 110 prosent fornøyd med kroppen sin. Jeg har fått fire barn, jeg har strekkmerker over hele magen, men jeg er fornøyd i hodet. Så lenge jeg er lykkelig i hodet, så er jeg lykkelig overalt, sa stjernen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Forholdet ville endt med min død