POPULÆR SKJØNNHET: Katarina Flatland avslører at hun ikke har rukket å ha så mange sommerflørter.  Foto: Andreas Fadum
POPULÆR SKJØNNHET: Katarina Flatland avslører at hun ikke har rukket å ha så mange sommerflørter. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg har stort sett alltid hatt kjæreste

Katarina Flatland er fornøyd med at hun endelig har slått seg til ro med forloveden Harald.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland (27) ble mildt sagt tatt på senga da kjæresten Harald Meling Dobloug fridde under en ferie i New York i april.

Den gledelige nyheten delte 27-åringen på sin egen Instagram-profil. 

Katarina og Harald hadde vært sammen i fire og et halvt år før han endelig gikk ned på kne, men i Se og Hørs reportasje «Sommerpraten», avslører hun at hun har vært i flere forhold før hun til slutt fant sin store kjærlighet.

- Hvordan var din første sommerflørt?

- Jeg har hatt veldig få sommerflørter. Jeg har stort sett alltid hatt kjæreste fra barneskolen av. Men det var en sommer på ungdomsskolen da jeg hadde to-tre kjærester samtidig. De visste selvfølgelig ikke om hverandre, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

SKAL GIFTE SEG: I april avslørte programleder Katarina Flatland at kjæresten Harald Meling Dobloug hadde fridd til henne. Her er duoen under Costume Awards tidligere i år.  Foto: Andreas Fadum
SKAL GIFTE SEG: I april avslørte programleder Katarina Flatland at kjæresten Harald Meling Dobloug hadde fridd til henne. Her er duoen under Costume Awards tidligere i år. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Fridde på sin egen bursdag

I det samme intervjuet avslører den blide TV-profilen hva som har vært det mest romantiske Harald har gjort for henne.

- Å fri! Og det å gjøre det på et overraskende tidspunkt synes jeg var veldig romantisk. Harald fridde på sin egen bursdag ved frokostbordet i New York. Det er egentlig lurt, for da glemmer man ikke dagen man har fridd. Jeg trodde det lå lenger frem i tid, men det var veldig gøy, sier hun. 

Tidligere har 27-åringen avslørt overfor Se og Hør at hun ikke klarte å holde tårene tilbake da kjæresten gikk ned på kne.

- Ja, jeg begynte å gråte. Det var et fint øyeblikk, sa hun kort tid etter frieriet. 

Saken fortsetter nedenfor.

Bergen 09.05.2014 Gullruten 2014 i Greighallen i Bergen - Katarina Flatland med pappa Hallvard Flatland Gullruten 2014. Katarina Flatland med pappa Hallvard Flatland. Foto: Aller Media NO
Bergen 09.05.2014 Gullruten 2014 i Greighallen i Bergen - Katarina Flatland med pappa Hallvard Flatland Gullruten 2014. Katarina Flatland med pappa Hallvard Flatland. Foto: Aller Media NO Vis mer

Katarina, som for andre år på rad har ledet «God sommer Norge» denne sommeren, er datteren til den berømte TV-profilen Hallvard Flatland (59). Og da Harald fridde i april, gjorde han det på tradisjonelt vis. 

- Pappa ble jo ikke noe overrasket da jeg ringte hjem og fortalte det, for han hadde faktisk spurt om lov til å fri til meg, røpet hun nylig overfor Seoghør.no, og fortsatte:

- Ja, det er veldig koselig synes jeg! Jeg tror det var en hyggelig samtale, og det var ingen tvil om at han skulle få lov til å fri. Jeg tror han er en stor helt hos mamma og pappa, altså, la Katarina til.

Se video nedenfor:

LES OGSÅ: - Hunden min oppdaget brystkreften

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer