- JEG HAR STORE SMERTER: Lindsay Lohan kom ut med både skinne og bandasjer rundt hodet, etter mandagens inngrep hos tannlegen. Filmstjernen hadde fjernet to visdomstenner. Foto: All Over Press
- JEG HAR STORE SMERTER: Lindsay Lohan kom ut med både skinne og bandasjer rundt hodet, etter mandagens inngrep hos tannlegen. Filmstjernen hadde fjernet to visdomstenner. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har store smerter

«Mumie»-Lindsay Lohan vakte oppsikt i Los Angeles.

SEHER.NO: Den skandaleombruste filmstjernen Lindsay Lohan (23) har hatt en tøff tid etter at hun ble tvunget til å gå med elektronisk fotlenke, på grunn av en fyllekjøring-episode i 2007.

Siden dommen i mai har Lindsay holdt en lav profil, men tirsdag fikk hun igjen oppmerksomhet, da hun dukket opp på gaten i Culver City utenfor Los Angeles med hodet surret inn i bandasjer.

Lindsay selv forklarer «mumie-antrekket» med at hun har fått store plager etter at hun samme dag fjernet to visdomstenner hos tannlegen.

- Det er to store hull i munnen min. Jeg har store smerter, skrev hun mandag på sin personlige Twitter-side.

Lindsays advokater har søkt retten om dispensasjon fra domsvilkårene så hun kan få smertestillende medisiner etter inngrepet.

Dagen før tannlegebesøket ladet Lindsay opp med en fest hos en god venninne, men på grunn av forbudet mot å røre alkhol, måtte hun nøye seg med energidrikken Red Bull.

Lindsay har blitt truet med fengsel, dersom hun bryter noen av vilkårene i fyllekjøring-dommen.

-Jeg skjønner ikke hvilket grunnlag de har for å sette meg i fengsel. Jeg har vært mer enn medhjelpelig når det gjelder alt som har med rettssystemet å gjøre, sa Lohan til Hollywood.tv, før høringen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Aldri i verden om jeg dater henne