<strong>GA HINT PÅ TWITTER:</strong> Brooke Burke, som tidligere var gift med Garth Fisher, brukte Twitter for å hinte frampå om at hun hadde giftet seg på ny. Foto: Stella Pictures
GA HINT PÅ TWITTER: Brooke Burke, som tidligere var gift med Garth Fisher, brukte Twitter for å hinte frampå om at hun hadde giftet seg på ny. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har store nyheter å dele

Den nygifte TV-stjernen Brooke Burke hintet kraftig frampå overfor fansen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter fem år som forlovet og to barn sammen har nå den amerikanske TV-personligheten og modellen Brooke Burke (39) og kjæresten, skuespilleren David Charvet (39), tatt forholdet enda et steg videre. Fredag ble de nemlig offisielt et ektepar, etter at de giftet seg i St. Barts.

Det bekrefter også parets talsperson til People.

Dagen derpå, lørdag morgen, hintet lykkelige Burke kraftig frampå overfor sine følgere på Twitter.

«God morgen alle sammen. Nå venter jeg bare på at Los Angeles skal våkne opp. Jeg har store nyheter å dele», skrev hun hemmelighetsfullt på mikronettstedet.

Det lykkelige paret er foreldre til sønnen Shaya (3) og datteren Rain (4), mens Burke også er mamma til døtrene Sierra (9) og Neriah (11) fra hennes tidligere ekteskap med Garth Fisher.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå har de giftet seg!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer