SEXY: Tone Damli Aaberge og Tom Erik Nilsen kom på en tredjeplass i "Skal vi danse" i 2006. Foto: SCANPIX
SEXY: Tone Damli Aaberge og Tom Erik Nilsen kom på en tredjeplass i "Skal vi danse" i 2006. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg har stemt på han ti ganger!

Tone Damli Aaberge digger Tore André Flo.

SEHER.NO: Tone Damli Aaberge (20) var en av kjendisene som hadde stilt opp for å heie frem sine favoritter under gårsdagens sending av "Skal vi danse". Den vakre brunetten kom sammen med søsteren sin, og strålte om kapp med lyskastere, glitter og stas da Seher.no møtte henne i pausen.

- Det er første gangen jeg er her i år. Jeg fikk helt avsmak i fjor. Året før var jeg jo med selv. Og det ble litt som å være i en boble, og når man da kom ut av den boblen...

Du var jo selv helt rå under sambaen, hvordan er det å se de andre svinge seg ute på parketten i kveld?

- Jeg følte meg aldri som noen latinobabe, selv om sambaen var den dansen som gikk best av alle latinodansene, sa hun til Seher.no.

Den blide Sogndalsjenta syntes det var svært gøy å være tilbake i Nydalen, og selv om det rykket litt i dansefoten underveis, innrømmet hun at det også var deilig å bare kunne ta seg et glass vin og se på fotarbeidet til deltakerne.

Og favorittdeltakeren?

- Det er Tore Andre Flo.Han er jo fra Sogn og Fjordane, og har samme dialekt som meg. Dessuten var søsteren min au pair i familien hans for ett år siden. Jeg har stemt på han 10 ganger!

Hvordan synes du han gjorde det i dag?

- Kjempebra! Han kom litt skjevt ut i begynnelsen, men jeg ble likevel innmari imponert. Han har bra fotarbeide, og fortjener virkelig å vinne, for han har en utrolig underholdningsverdi.

Så avbrytes samtalen ved at en smilende, eldre mann stormer bort til Tone, som umiddelbart kaster seg rundt halsen hans. Det viser seg å være faren til Tom Erik, Tones dansepartner fra da hun var med i "Skal vi danse" i 2006.

- Jeg savner Tom Erik. Jeg heier selvsagt på han, men jeg stemmer ikke på han. Han klarer seg så bra uansett, så det er ingen fare, smiler hun og slår av en kort, men varm prat med Tom Eriks far.

Har du danset noe selv siden du var med i programmet?

- Nei, det har jeg faktisk ikke. Jeg fikk på en måte nok. Og så har jeg jobbet så mye med musikken, og laget en tredje plate som tok litt tid.

Ved sendingens slutt, var det en lettet Tone som igjen møtte Seher.no, da det ble klart at Tore André var sikret videre plass i konkurransen og at det var Hanne Krogh som hadde danset sin siste dans.

- Hanne er bra.. men alle er så bra! Så det var helt okey at hun røk ut.

Så nå skal du ut og feire Tore Andre, kanskje?

- Nei, nå skal jeg faktisk hjem med søsteren min! Kjæresten min er på kontoret. Han er jo selvstendig næringsdrivende, så da må man ta ting i skippertak. Men det går veldig bra med kjærlighetslivet altså, smilte hun lurt før hun forsvant ut døren etter at søsteren for fjerde gang ropte at nå måtte Tone se til å komme, så de kunne dra hjem.

Har du et tips om "Skal vi danse"-kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Det var kanskje skjebnen