George Clooney hadde knapt vært kjæreste med Amal LYKKELIG GIFT: Clooney i et halvt år da han fridde til henne. Her er de sammen på premieren av hans nyeste film "Tomorrowland" i Los Angeles nylig.  Foto: CapitalPictures
George Clooney hadde knapt vært kjæreste med Amal LYKKELIG GIFT: Clooney i et halvt år da han fridde til henne. Her er de sammen på premieren av hans nyeste film "Tomorrowland" i Los Angeles nylig. Foto: CapitalPicturesVis mer

- Jeg har stått på kne i 28 minutter. Jeg må ha et svar

Skjørtejegeren George Clooney avslører at Amal brukte lang tid på å svare da han fridde.

SEOGHØR.NO: Mange ble både overrasket og knust da det ble kjent at den evige ungkaren George Clooney (53) skulle gifte seg med den 16 år yngre toppadvokaten Amal Alamuddin (37).

Da Clooney skilte seg fra kona Talia Balsam (56) i 1993, etter kun to års ekteskap, sverget han nemlig at han aldri skulle gifte seg igjen. Og de siste årene har Hollywood-kjekkasen byttet ut den ene skjønnheten etter den andre uten å ta et steg videre i noen av forholdene. 

Men noe forandret seg tydeligvis da han traff britiske Amal i 2013, og det var ikke bare media og fansen som ble tatt på senga da forlovelsen ble kjent.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Clooney har ingenting imot å vise verden sine sterke følelser for sin vakre kone.  Foto: NTBscanpix
FORELSKET: Clooney har ingenting imot å vise verden sine sterke følelser for sin vakre kone. Foto: NTBscanpix Vis mer

«Ocean's Eleven»-stjernen hadde nemlig ikke gitt kjæresten et eneste hint om at han hadde tenkt til å fri da han gikk ned på kne i april i fjor.

- Det skjedde ganske raskt. Men jeg visst fort at jeg ønsket å tilbringe resten av livet mitt sammen med Amal, avslørte han tirsdag på «This Morning», ifølge Daily Mail.

- Vi hadde aldri tidligere snakket om det da jeg plutselig spurte henne. Jeg kastet det bokstavligtalt på henne.

Frieriet skjedde hjemme i Clooneys villa i Los Angeles mens låter av hans berømte tante, Rosemary Cooney, ble spilt i bakgrunnen.

- Amal svarte bare om igjen og om igjen: «Herregud» og «Wow», så vi satt bare der, fortsetter han.

- Til slutt sa jeg til hennne: «Hør her, jeg er 52 år og nå har jeg stått på kne i 28 minutter. Jeg må ha et svar. Jeg er redd hoften min svikter. Kanskje ikke jeg klarer å reise meg igjen».

Saken fortsetter under bildet.

STOR FEST: Bryllupet i september varte i tre dager, og her er det ferske ekteparet på båttur kort tid etter at de ble viet i Italia. Foto: All Over Press
STOR FEST: Bryllupet i september varte i tre dager, og her er det ferske ekteparet på båttur kort tid etter at de ble viet i Italia. Foto: All Over Press Vis mer

I slutten av september i fjor fikk George sin Amal i en romantisk seremoni i Venezia i Italia, i det som ble regnet for årets største stjernebryllup.

Tidligere denne måneden åpnet skuespilleren seg om hvordan livet som gift mann er.

- Alt jeg vet er at ekteskapet forandret alt når det kommer til hva jeg selv trodde om min egen fremtid. Jeg har alltid vært en optimist, men jeg var ikke alltid optimistisk rundt hvordan det ville gå personlig for meg. Men nå er jeg det, sa han til People.

LES OGSÅ: George Clooneys eks-kjæreste blir mamma