- Jeg har startet prosessen for å adoptere

Glamourmodell Katie Price avslører at hun snart kan bli seksbarnsmor.

ØNSKER FLERE BARN: Katie Price og Kieran Hayler har vært gift siden 2013. De har to barn sammen, mens Katie har tre fra tidligere.  Foto: wenn.com
ØNSKER FLERE BARN: Katie Price og Kieran Hayler har vært gift siden 2013. De har to barn sammen, mens Katie har tre fra tidligere. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske glamourmodellen og TV-personligheten Katie Price (38) er allerede mor til de fem barna Harvey (14), Junior (11), Princess (9), Jett (3) og Bunny (2).

Nå drømmer imidlertid hun og ektemannen Kieran Hayler (29) om å få et nytt familiemedlem - denne gang via adopsjon.

Det avslørte modellen via en direktesendt video på Facebook, ifølge Contactmusic.

- Jeg har startet prosessen for å adoptere, så vi krysser fingrene. Man må gjøre alt riktig. Problemet er ikke bare å få et barn, det er enkelt. Men det er alle tingene som må stemme, sa hun og fortsatte:

- Jeg venter på å bli intervjuet av et adopsjonsbyrå. Jeg har alltid sagt at jeg ønsker å adoptere og det føles riktig akkurat nå. Har man pengene, kjærligheten og støtten er det bedre enn at et barn enten dør eller blir hjemløse, sa hun åpenhjertig videre.

Saken fortsetter nedenfor.

ELSKER FAMILIELIVET: Katie Price er allerede mor til fem barn, men nå drømmer hun om familieforøkelse.  Foto: Xposure
ELSKER FAMILIELIVET: Katie Price er allerede mor til fem barn, men nå drømmer hun om familieforøkelse. Foto: Xposure Vis mer

38-åringen røpet også at hovedårsaken til at ekteparet tenker på adopsjon, er fordi hun ikke ønsker å la kroppen gå gjennom et sjette svangerskap.

- Jeg føler ikke at jeg fysisk klarer det igjen, jeg føler meg som en babymaskin. Jeg ønsker å gi kroppen min hvile, sa hun, ifølge Contactmusic.

Saken fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av Katie Price (@officialkatieprice)

Åpen om barneoppdragelsen

Den barmfagre modellen er svært åpen om familielivet sitt, og har både avslørt ektemannens utroskap og deler støtt og stadig bilder av datteren Princess i full sminke - som har ført til massiv kritikk.

- Vet du at det finnes syke mennesker over hele verden? OK... De er syke mennesker som ser etter jenter som ser ut som Lolita. Hun ser sånn ut, kommenterte en Instagram-bruker ifølge The Sun da hun tidligere i år delte et sminkebilde av datteren.

Saken fortseter nedenfor.

Princess in her #wickedfairy makeup

Et bilde publisert av Katie Price (@officialkatieprice)

Price har heller ikke lagt skjul på at hun har fått utført en rekke plastiske operasjoner, og fortalte nylig hun til programmet «Loose Women» at hun ikke vil fraråde barna sine å operere seg, så lenge de er over 18 år.

- Når de er over 18 år kan man ikke stoppe dem. Ser man på hvordan samfunnet utvikler seg, har de nok både implantater og alt annet i ansiktet når de er like gamle som meg, sa Katie den gang.

LES OGSÅ: Aylar Lie har en ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer