- Jeg har startet et nytt og bedre liv

Rune Rudberg har lagt narkotikaproblemene bak seg.

KOMPISER: «Plumbo»-vokalist og «Skal vi danse»-deltager Lars Erik Blokkhus er en del av Rune Rudbergs nye nettverk av venner slik at han skal klare å holde seg på den riktige siden av loven. Her fra premieren på Vazelina Bilopphøggers-showet «Hju Foto: Stella Pictures
KOMPISER: «Plumbo»-vokalist og «Skal vi danse»-deltager Lars Erik Blokkhus er en del av Rune Rudbergs nye nettverk av venner slik at han skal klare å holde seg på den riktige siden av loven. Her fra premieren på Vazelina Bilopphøggers-showet «Hju Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Folkekjære Rune Rudberg (50) var i toppform da han ankom premieren på «Hjul igjen» med Fridtjof og Vazelina Bilopphøggers.

Han har nemlig begynt et nytt og bedre liv.

– Jeg har ordnet opp i alt sammen nå, absolutt alt. Jeg har til og med kuttet røyken, så nå har jeg startet et nytt liv, sier Rune og smiler fornøyd.

Med seg på premieren i Oslo hadde han både «Plumbo»-vokalist og «Skal vi danse»-deltager
Lars Erik Blokkhus (34) og rallykjører Henning Solberg (39).

Begge er en del av Runes nye nettverk av venner slik at han skal klare å holde seg på den riktige
siden av loven.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

«Ut mot havet»-sangeren sonet tidligere i år en dom på 45 dager for oppbevaring av narkotika og for å ha kjørt bil i beruset tilstand. Han ble løslatt i høst. Rune har tidligere også vært i klammeri med lovens lange arm.

Artisten sier at det ikke var tiden bak murene som fikk ham til å forandre livet sitt.

– Jeg så hvor mange av menneskene jeg brydde meg om som ble skuffet og lei seg på grunn av ting jeg gjorde. Da tok jeg et valg, sier Rune alvorlig, som videre i intervjuet med Se og Hør forteller om hvor viktig de nye vennene har blitt for ham.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Rune Rudberg gikk fra platelansering til fengsel 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer