GJENNOMTRENT: - Jeg har bedre rumpe nå enn da jeg var 16, det er jo helt sykt at det går an, sier Lene Alexandra om seg selv etter lang tid med beinhard trening. Video: Tor LindsethVis mer Vis mer

Lene Alexandra Øien:

- Jeg har sprekere rumpe nå enn da jeg var 16

Lene Alexandra satser på ny fitness-suksess med god støtte fra sin nye kjæreste.

(Seoghør.no): Lene Alexandra Øien (35) kapret i 2016 både gull og sølv under fitness-konkurransen «Ironman Naturally» i Los Angeles.

Nå satser hun på ny suksess under fitness-NM, som arrangeres i Oslo 16-17. september.

- Å kunne forme kroppen ved hjelp av trening er til stor glede for meg. Nå er jeg i en periode hvor jeg vil ha mye muskler. Jeg har sprekere rumpe nå, enn da jeg var 16 år, jubler hun til Se og Hør.

ELSKER Å FORME KROPPEN SIN: Lene Alexandra på scenen under fitness-NM i fjor. Nå satser hun på ny suksess i årets konkurranse. Foto: Jørgen Orlin
ELSKER Å FORME KROPPEN SIN: Lene Alexandra på scenen under fitness-NM i fjor. Nå satser hun på ny suksess i årets konkurranse. Foto: Jørgen Orlin Vis mer

Ett av målene er å gå ned rundt fem kilo i vekt til konkurransen, samtidig som hun bygger muskelmasse.

Variert kosthold

Det innebærer knallhard konsentrasjon rundt treningsrutiner og kosthold for Lene, som til daglig jobber som coach og gründer i sitt eget firma LA Lifestyle.

- Det kan være litt kjedelig å spise det samme hele tiden, men denne gangen har jeg kost meg litt mer og variert litt mellom biff, kylling, torsk, egg og gode råvarer.

Ny kjæreste

I juni kunne Seoghør.no avsløre at Lene Alxandra har funnet lykken med Stian Lindblad (40).

Stian som selv konkurrerer i fitness, har vært en god støtte på veien mot gullkampen i NM.

- Det er godt å være sammen med en som vet hva det betyr å satse på dette, og forstår at humøret kan variere litt når jeg er i konkurransemodus, sier Lene Alexandra.

SKIFTET STIL: Slik så Lene Alexandra ut da hun herjet hitlistene med poplåten «My Boobs Are OK» i 2008. Foto: NTB Scanpix
SKIFTET STIL: Slik så Lene Alexandra ut da hun herjet hitlistene med poplåten «My Boobs Are OK» i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Felles interesser

Til Se og Hør legger ikke paret skjul på at trening ikke er deres eneste felles interesse.

- Vi har de samme interessene. Vi har samme humor og liker å snakke om og gjøre de samme tingene. Det er ingen som føler at de bestemmer noen ting. Vi har det veldig gøy, sier han med et smil.

Paret falt for hverandre etter at Lene så bilder av den blide kjekkasen på bildetjenesten Instagram.

- Jeg syntes Stian så veldig bra ut og ble nysgjerrig på personligheten hans. Derfor inviterte jeg ham med på trening, for å finne ut om han var like bra i virkeligheten.

BRENNER FOR Å TRENE ANDRE: Lene Alexandra har gjort stor suksess som coach og gründer i sitt eget selskap LA Lifestyle. Her gir hun kjæresten Stian litt hjelp med manualene. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
BRENNER FOR Å TRENE ANDRE: Lene Alexandra har gjort stor suksess som coach og gründer i sitt eget selskap LA Lifestyle. Her gir hun kjæresten Stian litt hjelp med manualene. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

- Han var bedre enn jeg trodde, og utfordret meg på en ærlig og direkte måte. Dessuten er han veldig snill og omsorgsfull, i tillegg til at vi har felles interesser og kommuniserer godt. Vi har vært et par siden vi møttes på treningsstudioet den dagen, avslørte hun til Se og Hør da forholdet ble kjent.

- Brenner for andre mennesker

På fitness-scenen poserer deltakerne i minimale antrekk for at dommerne skal kunne kåre den beste utøveren.

Lene Alexandra har tidligere avslørt til Seoghør.no at hennes fortid som glamourmodell og «Skal vi danse»-deltager tidligere har kommet godt med på scenen.

- Ja, dette kan jeg. Det er noe med det å gjøre ting du føler deg god på. Det som gjør deg glad, forteller hun, og fortsetter:

- Det som er veldig viktig for meg i det jeg gjør, er at jeg brenner for å få andre mennesker til å tørre å følge drømmene sine, være mer seg selv og gi faen i janteloven.

Video: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer Vis mer

Å kunne nå målene sine med trening har også gjort henne istand til å hjelpe andre som ønsker å satse på en sprekere hverdag.

- Jeg har opplevd mye sjalusi og mobbing. Spesielt da jeg var «Boobs»-Lene, og det knakk meg veldig. Siden jeg har kjent det selv på kroppen, så føler jeg at min visjon på jorda er å gjøre andre bedre. Jeg får enormt mye igjen for å løfte andre. Det betyr mye for meg, sa hun til Se og Hør i 2016.

LES OGSÅ: - Jeg har opplevd mye sjalusi og mobbing