PÅ REISEFOT: Synnøve Skarbø opplevde en spennende og utfordrende reise gjennom Russland, Mongolia og Kina i tv-programmet "Peking Express". Foto: Anders Myhren, Seher.no
PÅ REISEFOT: Synnøve Skarbø opplevde en spennende og utfordrende reise gjennom Russland, Mongolia og Kina i tv-programmet "Peking Express". Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Jeg har spist mye geit

Synnøve Skarbø spiste mye geit og ble bitt av en villhund under innspillingen av "Peking Express". Men det var deltagerne som virkelig fikk gjennomgå.

SEHER.NO: Peking Exspress er et reise- og realityprogram hvor tre norske, tre danske og tre svenske par skal konkurrere om å komme først fra Moskva til Beijing.

Parene har bare hverandre, lokalbefolkningen de møter underveis og 1 Euro de kan bruke om dagen. Det blir med andre ord en utforutsigbar tur på over 10 000 km langs den legendariske Transibirske jernbanen.

Det paret som kommer først til Beijing vinner opptil 500 000 kroner.

Vakre Synnøve Skarbø (36) leder programmet og forteller at det var en flott, men slitsom opplvelse. Sammen med et crew på 100 stykker ble de fraktet i små minibusser uten aircondition og sikkerhetsbelte fra Moskva til Beijing.

- Jeg har fått se ting jeg aldri i mitt liv hadde kommet til å se hvis det ikke hadde vært for denne turen. Jeg har for eksempel vært på den kinesiske mur og seilet over Baikalsjøen, forteller den blide Sunnmøringen til Seher.no.

Dramatikk ble det også da hun ble angrepet og bitt av en villhund, men det verste hun opplevde var den dårlige maten.

- Jeg har spist veldig mye geit, avslører hun og innrømmer at maten på reisen ikke var mye å rope hurra for.

- Jeg ble så lei av maten at hver gang vi kjørte forbi McDonalds eller IKEA gikk vi helt amok. Da ble jeg en sånn turist som jeg selv ikke liker, som alltid skal ha sin "egen" mat hvor enn de er i verden. Men det var helt fantastisk å få köttbullar og mos etter å ha spist geit i flere uker, smiler hun.

I hvert program blir det holdt en spennende konkurranse. Det er kun de tre parene som kommer først til konkurransestedet som får lov til å konkurrere - og vinnerparet får en fordel som kan hjelpe dem videre i kappløpet mot Beijing.

"Peking Express" har premiere i kveld kl. 21.30 på TVNorge.

LES HER: Skarbø ville bli kjendis


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.