- Jeg har spart på restene av navlestrengen

Den nybakte kjendismammaen Hilary Duff blir minnet på fødselen hver gang hun åpner sminkeskrinet.

STERK OPPLEVELSE: Hilary Duff sier til People at hun har spart på restene av sin navlestreng etter at hun i mars ble mamma for første gang. Foto: All Over Press
STERK OPPLEVELSE: Hilary Duff sier til People at hun har spart på restene av sin navlestreng etter at hun i mars ble mamma for første gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Hilary Duff (24) - kjent fra blant annet TV-serien «Gossip Girl» - kunne i mars glede seg over å bli mamma for første gang, da hun fødte sønnen Luca.

Til bladet People sier Hilary Duff at fødselen var en så sterk opplevelse at hun bestemte seg for å beholde en del av navlestrengen som et minne.

- Da restene av navlestrengen falt av navlen til Luca, var det en milepæl for meg. Jeg ville beholde den, selv om mannen min sa «Det er ekkelt! Du kan ikke gjøre det!»

- Jeg sparte på den i skjul, men nå er det ikke noen hemmelighet lenger. Jeg har den i en lukket plastpose i smykkeskrinet mitt. Luca kommer til å tro at jeg er gal!

Hilary - som også er søsteren til skuespilleren Haylie Duff - møtte sin ektemann Mike Comrie (31) i 2007. De to giftet seg i 2010.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Mad Men»-stjernen spiste sin egen morkake

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer