DENGANG DA: Slik så Briskeby ut da de slo gjennom i år 2000. Fra venstre: Bjørn Bergene, Bård Helgeland, Lise Karlsnes og Claus Larsen. Bandet tok pause i 2006, men i sommer er de tilbake på scenen.  Foto: SCANPIX
DENGANG DA: Slik så Briskeby ut da de slo gjennom i år 2000. Fra venstre: Bjørn Bergene, Bård Helgeland, Lise Karlsnes og Claus Larsen. Bandet tok pause i 2006, men i sommer er de tilbake på scenen. Foto: SCANPIXVis mer

– Jeg har sommerfugler i magen

Lise Karlsnes er nervøs før Briskeby-comebacket

SEOGHØR.NO: Lise Karlsnes (33) og Briskeby gjorde enorm suksess med debutalbumet «Jeans for Onassis», som solgte 130 000 utgaver. En stund etter gruppas tredje album i 2005 satset Lise som soloartist.

I fjor deltok hun i Melodi Grand Prix-finalen med låten «Sailors». Men nå gjenforenes popgruppa bak hiten «Propaganda» - 13 år etter gjennombruddet. Frontfiguren innrømmer at hun er nervøs.
 
– Vi har ikke spilt sammen på syv år. Jeg har veldig sommerfugler i magen, forteller Lise når Seoghør.no møter henne på lanseringen av Helena Christensens (44) brillekolleksjon for Specsavers.
 
– Briskeby skal ha sin første konsert på syv år. Vi skal ha vår første øving nå til uken. Det blir veldig interessant. Er det som å sykle, eller må vi begynne på nytt? undrer hun. 
 
Hvordan det går får publikum vite når bandet står på scenen under Stavernfestivalen lørdag 13. juli.
 
Hva skal du ellers i sommer?
 
– Jeg skal på min første charterferie, med familien. Det er mange år siden jeg har hatt sand mellom tærne. Det er vanligvis på sommeren jeg jobber mest. Så det skal blir deilig, smiler Lise.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke redd for grining