- Jeg har sniffet kokain for 35 millioner

Åpenhjertig Steven Tyler snakker ut om narkotikamisbruk.

TOXIC TWINS: Steven Tyler og rockekollega Joe Perry fikk tidligere under kallenavnet «Toxic Twins» på grunn av deres store forbruk av narkotika. Her fra en Aerosmith-konsert i Florida i 2012. Foto: All Over Press
TOXIC TWINS: Steven Tyler og rockekollega Joe Perry fikk tidligere under kallenavnet «Toxic Twins» på grunn av deres store forbruk av narkotika. Her fra en Aerosmith-konsert i Florida i 2012. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rockeikonet Steven Tyler (65) har levd «rock and roll»-livet til det ytterste, og slet i flere år med narkotikamisbruk.

Han ble avhengig på slutten av 70-tallet, og holdt på med misbruket helt fram til han ble innlagt på rehabilitering i 1986. I over 20 år klarte Aerosmith-vokalisten å holde seg unna de ulovlige stoffene, før han i 2009 havnet på kjøret igjen.

Han har siden fått nødvendig behandlig, og er i dag å regne som nykter.

I et intervju med TV-programmet «60 Minutes», som sendes på australsk TV denne uken, forteller 65-åringen åpenhjertig om den tidligere narkotikamisbruken.

Da det sto på som verst gikk han og Aerosmith-makker Joe Perry (62) under kallenavnet «Toxic Twins», og flere rykter ville ha det til at han alene hadde sniffet kokain for 115 millioner kroner, avslører han i TV-intervjuet, ifølge DailyMail.

- Realistisk sett er det nok snakk om rundt 35 millioner kroner. Men det er uvesentlig. Du kan også si det på den måten at jeg har sniffet halve Peru, men igjen, det spiller ingen rolle.


Siden han én gang for alle la narkotikamisbruket på hylla har han i tillegg til rocketilværelsen vært å se som dommer i amerikanske «Idol».

Men han innrømmer at han på sitt vis fremdeles lever opp til «Toxic»-kallenavnet:

- Vi kan fremdeles være giftige. Vi bekjemper det giftige, og vi spiller giftig, påstår han videre i intervjuet.
 
LES OGSÅ: Steven Tyler og kjæresten brøt forlovelsen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer