Robbie Williams:

- Jeg har snakket med døde mennesker

Popstjernen avslører flere overnaturlige opplevelser.

LYKKELIG GIFT: Her er Robbie Williams med kona Ayda Field som han har vært gift med i ni år og har tre barn med. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Her er Robbie Williams med kona Ayda Field som han har vært gift med i ni år og har tre barn med. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Take That» gjorde Robbie Williams (45) og resten av gruppa til verdensstjerner på 90-tallet. I etterkant av boyband-suksessen har også Robbie blitt en av Storbritannias mestselgende artister gjennom tidene, og han har i dag en forrykende karriere å se tilbake på.

Nylig avslørte Robbie at hans aller største hit, «Angels» fra debutalbumet «Life thru a Lens» fra 1997, handler om at han snakket med ånder som barn.

- «Angles» var den aller første låten jeg skrev og den handler faktisk om engler. De fleste folk tror den er om min mor eller noen jeg elsket, fortalte han til The Sun Online, ifølge Contact Music.

Faren ble skremt

Siden 2010 har Williams vært gift med den amerikanske skuespilleren Ayda Field (39), og sammen har de barna Theodora (6), Charlton (4) og Colette (8 md...). Den talentfulle artisten var på alder med sine to eldste barn da han hadde sine første overnaturlige opplevelser.

- Da jeg var liten pleide jeg å snakke med døde mennesker. Jeg friket ut min far da jeg var tre, fire og fem år gammel, for disse menneskene hadde allerede gått bort, avslørte han videre.

Sangstjernen forklarte også at han ofte hadde «lucid dreams» eller «bevisste drømmer». Dette kan beskrives som en drømmeaktivitet der man er klar over at man drømmer, og i varierende grad kan man være i stand til å endre drømmene etter egen vilje.

- Det var UFOer i disse drømmene. En var så nærme at jeg kunne kaste en tennisball på den. Jeg pleide å kalle dem spøkelser, men jeg gjør det ikke nå lenger for jeg vet ikke hva de er.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Rocking @tomford

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

Takknemlig for «synene»

I låten «Arizona» fra 2009, skriver trebarnsfaren om sine opplevelser med UFOer som fant sted i bydelen San Fernando Valley i Los Angeles.

- Jeg var i mitt gamle hus og vi begynte å skrive teksten til «Arizona», som handler om bortføring av aliens. Og midt i prosessen kikket jeg opp i lufta og så en gylden runding på himmelen, har han tidligere fortalt, ifølge Contact Music.

Saken fortsetter nedenfor.

Til The Sun Online innrømmet Robbie at han har hatt mange uforklarlige opplevelser gjennom årene som har påvirket livet hans og den veien han følger.

- Det har aldri vært perioder i livet mitt hvor jeg ikke har vært oppmerksom på tilstedeværelsen av «noe». Fenomenet har vært konstant, sa han.

45-åringen utrykte også at selv om han ikke helt forstår hva han ser og føler med jevne mellomrom, så er han takknemlig for disse «synene».

- Jeg ville aldri vært der jeg er i dag hvis det ikke hadde vært for denne «troen min» eller «halv-troen» min.

Saken fortsetter nedenfor.

Den britiske popstjernen Robbie Williams avslører hva han først tenkte da han møtte sin nåværende kona Ayda Field i «God Kveld Norge› på TV 2. Vis mer

Skiftet livsstil

Den energiske og usjenerte briten er kjent for sine elleville liveopptredener, og har heller aldri lagt skjul på at han i lang tid slet med store rus- og alkoholproblemer.

Etter årevis med festing, ville damehistorier, opphold på rehab og psykiske nedturer, fortalte «Feel»-stjernen sist måned at barna har forandret livet hans.

- På 90-tallet pleide det å være strippere og kokain. Nå er det hummus og selleri, og livet mitt er mye bedre på grunn av det, sa han til Daily Star.

- Jeg levde som en rockestjerne. Gikk til sengs klokka tre eller fire om morgenen, og våknet på ettermiddagen. Etter at jeg fikk barn, innså jeg raskt at jeg ikke slet med insomnia, men at jeg hadde vært lat og hadde lett for overdrive, forklarte han videre.

Saken fortsetter nedenfor.

I fjor vår lettet også Robbie Williams på sløret om sine mentale helseproblemer. Til The Sun avslørte han da at han daglig kjemper mot plagene.

- Jeg har en sykdom som ønsker å ta livet av meg, og den sitter inni hodet mitt. Jeg er på vakt hele tida. Noen ganger blir jeg overrumplet av det, noen ganger bruker jeg det som et verktøy på scenen, fortalte han til avisa.

45-åringen, som tidligere har fortalt at depresjon ligger i familiens gener, forsikret videre om at han klarer å leve med anstrengelsene. Samtidig trår han varsomt.

- Til syvende og sist er jeg bare et menneske som møter på menneskelige barrierer. For min del handler det om hva som skjer mellom ørene mine, delte han.

LES OGSÅ: Dødsulykke i Eurovision

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer