STYGT FALL: Mandag formiddag gikk det galt for Jarl Golis dansepartner, Olga Divakova. Nå må hun trekke seg fra konkurransen. Foto: Stella Pictures
STYGT FALL: Mandag formiddag gikk det galt for Jarl Golis dansepartner, Olga Divakova. Nå må hun trekke seg fra konkurransen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har smerter hele tiden

Olga Divakova har fått «Skal vi danse»-vikar etter å ha blitt skadet stygt på vei til bussen.

SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken ble det kjent at danser Alexandra Kakurina (30) stepper inn for Olga Divakova (25) under «Skal vi danse»-sendingen førstkommende lørdag.

I forrige uke ble nemlig 25-åringen stygt skadet i en ulykke på vei til bussen, og har siden slitt med sterke smerter i venstre ben.

Til slutt ga legen beskjed om at Divakova måtte ta hensyn til helsen.

- Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke kan danse på lørdag, men legene har tatt MR-skann av bena mine og har gitt meg forbud mot å danse til vi får resultatet.Akkurat nå går jeg på krykker for ikke å belaste bena for mye, men jeg kjenner smertene hver gang jeg setter ned føttene. Men målet mitt er å være tilbake på dansegulvet lørdag i neste uke, sier Olga til Seoghør.no.

25-åringen er svært aktiv, og forteller videre at det var et dårlig tidspunkt å bli skadet på nå.

- Jeg lever et aktivt liv og driver blant annet mitt eget fitness-program i tillegg til dansingen, men har aldri vært skadet før nå. Da er det jo typisk at jeg skader meg på vei til bussen, sier hun og ler.

- Hvordan tar Jarl det at du nå er sykemeldt?

- Jeg tror Jarl har tatt nyheten pent. Han er jo heldig og får danse med Alexandra, som kjenner «Skal vi danse» fra før. De skal fortsatt danse til min koreografi, og jeg kommer til å følge dem fra sidelinjen, både på trening og under sending.

Lørdag skulle Jarl og Olga ha danset paso doble sammen, og en koreografi 25-åringen har vært med på å lage:

- Det som er ekstra ergerlig er at jeg har lagt så mye blod, svette og tårer i den paso doblen som de skal danse lørdag. I tillegg skulle jeg hatt på meg min favorittkjole. Jeg håper at TV 2 lar meg få ha den på selv om jeg må sitte i salen.

LES OGSÅ: Her er kongens ukjente søster