- Jeg har sluppet billig unna

«Jakten»-bonden tar seg ikke nær av frierflukten.

I HAVN: - Det har ikke vært en dans på roser, men det kom heldigvis noe godt ut av det, sier André Olsen, som til slutt valgte Caroline Flisnes (nummer to nede til venstre) i «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
I HAVN: - Det har ikke vært en dans på roser, men det kom heldigvis noe godt ut av det, sier André Olsen, som til slutt valgte Caroline Flisnes (nummer to nede til venstre) i «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I mandagens «Jakten på kjærligheten» tok årets fire bønder sine endelige valg. For André Olsen (35), som har vært gjennom en strabasiøs høst - i hvert fall ifølge diverse medier - var det godt å endelig få det avgjørende valget overstått.

Olsen har nemlig opplevd at frier etter frier selv har valgt å forlate gården hans. Men denne gangen var det han selv som bestemte at det er Caroline Flisnes som får være med ham på kjærlighetstur til Irland.
 
- Når man har fire jenter på gården sin, må man veie sine signaler med omhu. Og når Anneli tok beskjeden såpass bra, var det godt å kunne fortelle Caroline at jeg ville ha henne med på tur, forteller André til Seher.no.

TV-bonden avslører at han hele veien hadde et spesielt godt øye til nettopp Caroline.

- I «Jakten på kjærligheten» handler det om å finne den personen man tror at man passer best sammen med. Men jeg var likevel ikke sikker på at jeg skulle finne den jeg lette etter. Jeg la derimot tydelig merke til Caroline. På gårdsuka var det ting som skjedde, men Caroline oppsøkte ikke diskusjonene - hun trakk seg heller unna, sier han.

Frierflukten, og skriveriene som har oppstått i etterkant, tar «Jakten»-bonden med knusende ro. Men at det har vært tøft, det innrømmer han gjerne.

- Ja, det er tøft å jakte på kjærligheten. Og det er tøft å jakte på den i beste sendetid på TV. Man må åpne opp sine følelser for at man skal klare å treffe følelsene hos den man ønsker å reise med. Det har ikke vært en dans på roser, men det kom heldigvis noe godt ut av det.
 
- Hvordan ser du tilbake på dramatikken som utspant seg på gården din?
 
- Det har ikke vært så mye dramatikk. Selv synes jeg det har vært greit å slippe disse valgene, å knuse drømmer gir ingen god følelse. Jeg har sluppet billig unna, billigere enn de andre. Jeg har sluppet å såre jentene, resultatet har på en måte gitt seg litt selv, mener André.

Olsen vil ikke kommentere hvorvidt han og Caroline har blitt kjærester eller ei. Men at en gryende forelskelse var på vei da han tok sitt avgjørende valg, det legger han ikke skjul på.
 
- Jeg så frem til Irland-turen, mange kilo lettet fra skuldrene mine. Jeg var veldig betatt av Caroline hele veien, derfor valgte jeg også å bruke mer tid med henne for å bli bedre kjent. Men nå ser jeg fram til at alt skal være over, det har vært slitsomt, medgir han.
 
Anneli Waleniussen, som dermed ble dumpet i siste liten av sin bonde, tok ikke nederlaget spesielt tungt.

- Jeg er glad jeg er ferdig. Men det har vært kjempemorsomt og ikke minst spennende å bli kjent med så mange nye folk. Dessuten har det vært interessant å observere mennesker som havner i pressede situasjoner, sier hun til Seher.no.

Anneli ble ikke overrasket over at André til slutt valgte Caroline.

- Ingen ble vel overrasket over det siste valget. Vi hadde bare en god kompistone. Men jeg angrer ingenting på at jeg var med på dette, forteller hun til Seher.no.

I mandagens «Jakten på kjærligheten» fikk TV-seerne se at Christian Fredrik Sandberg til slutt valgte Jeanett Vasskog, mens Jostein Sundby valgte Mari Edvardsen. Åge André Brømnes havnet på Ragnhild Eppeland.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det vil knekke et eventuelt forhold