FIKK HJELP PÅ TV: Bono fikk hjelp av TV-programmet «The Doctors» til å gå ned i vekt. Foto: All Over Press
FIKK HJELP PÅ TV: Bono fikk hjelp av TV-programmet «The Doctors» til å gå ned i vekt. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har slitt med vekten hele livet

Først skiftet Chers sønn kjønn, deretter begynte han på en ekstrem slankekur. Nå har Chaz Bono gått ned over 20 kilo!

SEOGHØR.NO:   Chaz Bono (43) har vært gjennom en turbulent tid. Han ble født Chastity, men popstjernen Chers datter valgte å skifte kjønn i 2008, og ble erklært mann i 2010.

Det ble litt for mye for Chaz’ kjæreste Jennifer Elia som gikk fra ham etter 12 år. Hun skal ikke ha taklet operasjonen og all oppmerksomheten som fulgte med.

2013 har derimot startet bedre for Chaz som lenge har vært kraftig overvektig. Siden midten av november har realitystjernen gått ned hele 20 kilo. I fjor sa Chaz at målet var å gå ned 25 kilo, men har nå øket tallet til 35 kilo.

- Jeg har holdt meg til en veldig streng diett. Den handler ikke om å sulte seg selv, men jeg har kuttet ut en hel del og spiser for det meste proteiner, grønnsaker og frukt, forteller Chaz til PEOPLE.

Bono, som veide 113 kilo før han startet på slankekuren, snakket først ut om problemene med Dr. Travis Stork i en episode av TV-programmet «The Doctors».

- Den episoden er det mest ukomfortable jeg har gjort på TV noen gang. Jeg ønsket å gå ned i vekt. Det var noe jeg hadde prøvd på lenge og ikke hadde klart.

- Denne muligheten falt ned i fanget mitt og min første reaksjon var «Nei, absolutt ikke». Men så tenkte jeg mer over hvilken mulighet det var og hvordan det kunne hjelpe meg. Så jeg bestemte meg for å skyve stoltheten til side og ta i mot hjelpen.

Vanskeligere å gå ned i vekt
I begynnelsen raste kiloene av Bono, som fikk hjelp av TV-programmet med riktig kosthold og trening. Men nå begynner det å bli mer utfordrende å gå ned de siste kiloene.

- Det begynner å bli vanskelig. Jeg står litt på stede hvil for øyeblikket. Noe jeg tror er normalt etter å ha hatt et så stort vekttap på så kort tid.

Chaz innrømmer å ha plukket opp mange tips underveis på sin egen slankekur, men vil ikke fortelle andre hvordan de skal gå ned i vekt.

- Jeg har ikke lyst til å bli han som forteller andre hva de skal gjøre. Jeg har slitt med vekten hele livet mitt. Jeg har ikke lyst til å bli han som sier bare gjøre det. For meg var det viktig å komme til en punkt i livet der jeg ville gjøre hva som helst for å få orden på livet mitt.

Og vekten, lover Chaz, er borte for alltid.

- Jeg er villig til å aldri spise det jeg spiste tidligere igjen!

LES OGSÅ:   Nå dater han igjen