<strong>MODIG:</strong> - Jeg følte jeg måtte skaffe hjelp. Ikke bare for meg selv, men også for fansen. Min største frykt i livet er å bli sett på som falsk, sier Kesha i et intervju med Teen Vogue.
 Foto: Raffi/NPG.com/All Over Press
MODIG: - Jeg følte jeg måtte skaffe hjelp. Ikke bare for meg selv, men også for fansen. Min største frykt i livet er å bli sett på som falsk, sier Kesha i et intervju med Teen Vogue. Foto: Raffi/NPG.com/All Over Press Vis mer

- Jeg har slitt lenge med spiseforstyrrelser

Kesha tror rehab-oppholdet reddet livet hennes.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Et halvt år etter at artisten Kesha (27) sjekket ut fra rehab, hvor hun ble behandlet for spiseforstyrrelser, åpner hun seg om den vanskelige tiden.

- Jeg er en forkjemper for det å være seg selv og elske seg selv, men jeg synes det har vært vanskelig å praktisere den tankegangen. Jeg kommer til å være utilgjengelig de neste 30 dagene mens jeg får behandling for spiseforstyrrelsen min... for å lære å elske meg selv igjen. Akkurat slik jeg er, forklarte hun i pressemelding i januar.

Nå åpner «Tik Tok»-sangeren seg ytterligere.

- Jeg har slitt lenge med spiseforstyrrelser, og bestemte meg til slutt for å møte problemet fjes til fjes, forteller hun til Teen Vogue, ifølge People.com.

Føler seg bedre enn på lenge

Valget om å ta dette skrittet beskriver hun som det beste og mest skremmende hun noen gang har gjort.

- For å få et gjennombrudd, så må man også gjennom et sammenbrudd, og jeg gikk definitivt gjennom begge deler. I ettertid ser jeg at det reddet livet mitt.

- Valget om å ta kontroll over problemet mitt er det skumleste jeg har gjort noen gang, og det kommer fra meg som dykker med hai og hopper ut av fly for moroskyld, sier Kesha.

Kort tid etter at hun sjekket ut fra rehab postet hun følgende melding til følgerene sine:

«Glad for å være tilbake! Føler meg frisk og jobber med masse ny musikk. Jeg kan ikke få takket fansen min nok for all kjærligheten og støtten dere har gitt meg <3».

Samme dag fulgte hun opp med erklæringen «Livet er vakkert. Jeg er så velsignet som har dere alle sammen», pluss dette bilde av seg selv - som vel sa det meste:

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Kesha strålte i dristig kjole etter rehab-opphold

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer