- Jeg har slanket meg siden jeg var ni

«Big Love»-stjernen Ginnifer Goodwin har slitt med vekten hele livet.

SLANKER SEG: I et ferskt intervju med Health Magazine avslører «Big Love»-skuespillerinnen Ginnifer Goodwin at hun har slanket seg siden hun var ni år gammel.  Foto: Stella Pictures
SLANKER SEG: I et ferskt intervju med Health Magazine avslører «Big Love»-skuespillerinnen Ginnifer Goodwin at hun har slanket seg siden hun var ni år gammel. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Den amerikanske skuespillerinnen Ginnifer Goodwin (32), kjent fra tv-serien «Big Love», samt filmer som «He's Just Not That Into You» og «Mona Lisa Smile», har hatt en stor karriere i Hollywood de siste årene.

I et ferskt intervju med Health Magazine avslører imidlertid den søte 32-åringen at livet og skjønnhetsidealene i filmhovedstaden ikke har vært helt enkelt for henne, og at hun faktisk har slitt med vekten siden hun var ni år gammel, skriver Us Magazine. 

- Jeg har vært medlem av Weight Watchers i 23 år, og er faktisk tilbake på programmet nå. Det er den eneste slankekuren på planeten som ikke dehydrerer eller gjør deg miserabel, sier hun.

Skuespillerinnen, som vokste opp i Memphis, innrømmer at hun ikke var like opptatt av helse og å spise sunt som ung.

- Jeg gikk gjennom en periode da jeg var veldig liten hvor jeg husker at jeg skjønte at grønnsaker ikke kommer ut av bakken fritert. Jeg endret matvanene mine i fjerdeklasse fordi jeg var en tung liten jente og svært ulykkelig, sier hun, og forklarer at dette var grunnen til at hun meldte seg inn i Weight Watchers.

- Jeg husker min mor lagde middag for meg første kvelden jeg fulgte dette nye programmet, og jeg knakk sammen i gråt fordi grønnsakene var grønne. Jeg trodde hun forsøkte å sulte meg i hjel.


Etter at hun flyttet til LA har Goodwin blitt mer bevisst sine egne matvaner, og forteller at hun spiser sunt og trener både ballett og utholdenhet på sitt lokale treningssenter.

- Jeg har en personlig trener som tidligere var del av New York City Ballet, og hun driver mye med Pilates-ball. Jeg liker ellipse-maskinen best, fordi da føler jeg at jeg danser. I tillegg liker jeg å gå fort ute, jeg går noen kilometer, tar meg en kopp kaffe, og går fort tilbake. Det er så enkelt. Bare man svetter i 30 minutter, så klarer man seg, forteller hun.

Selv om hun fortsatt sliter med selvbildet, hevder 32-åringen, som er sammen med skuespillerkollega Joey Kern, at hun nå har begynt å like og akseptere kroppen sin.

- Selv når jeg er for tung har jeg fortsatt selvtillit, for jeg tillater ikke meg selv å skeie helt ut. Jeg kan skeie ut i seks måneder og legge på meg litt, men jeg kommer aldri til det punktet hvor jeg føler meg ulykkelig og selvdestruktiv, sier hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Nå er de sammen