- Jeg har slanket meg hele livet

Charter-Hilde har prøvd alt fra banankurer til algepiller for å gå ned i vekt uten hell, men nekter å deppe. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hilde Skovdahl ble rikskjendis over natten da hun med sin energi og sjarm stjal all oppmerksomheten i TV3s «Charterfeber». 

Nå er den energiske TV-profilen tilbake på skjermen som en av gjestene i «4-stjerners middag». Sammen med Hans-Erik Dyvik Husby, Marianne Jemtegård og Vegard Olsen konkurrerte hun om å bli ukens kjendiskokk. 

Skovdahl forteller at innspillingen ble en svært hyggelig opplevelse. Hun liker å kose seg med mat, men har helt siden ungdomsårene slitt med vekten. I fjor skrev hun boken «Hurra for frodige kvinner», der hun forteller om sitt eget forhold til mat og vekt. 

- Jeg har slanket meg hele livet. Å skrive den boken var noe av det tøffeste jeg har gjort. Jeg måtte forklare hvorfor jeg er overvektig, sier hun da Seoghør.no møter henne på «4-stjerners»-premieren.
 

Skovdahl forteller at hun har prøvd å gå ned for å imponere mennene i sitt liv.   

- Det gikk helt tilbake til ungdomsårene og det er jo alltid gutta jeg har slanket meg for. Det er skremmende å tenke på hvor mye det motsatte kjønn påvirker oss. De er det eneste jeg har slanket meg for i hele mitt liv.

- Har prøvd alt
I 2004 var Hilde i en dramatisk bilulykke der hun skadet benet, noe som har gjort det vanskelig å jogge og drive med annen kondisjonstrening, istedet har hun prøvd mange ulike slankekurer.  

- Jeg har prøvd alt fra banankurer til algpiller, så man bæsjet grønt i fire uker. Det er ingenting jeg ikke har gjort. Problemet er at man raser ned i vekt og går dobbelt opp.  

Selv om hun gjerne skulle mistet noen kilo, lar ikke Hilde vekten være en hindring for å leve et godt liv.  

- Jeg vet at jeg er overvektig, og skulle gjerne gått ned i vekt, men jeg står ikke og gråter når jeg ser meg i speilet. 
 

Se «4-stjerners middag» mandag til torsdag kl. 19.30 på TVNorge. 
LES OGSÅ: Møtte spøkelse på vei hjem fra premierefest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer