- Jeg har slanket meg hele livet

Charter-Hilde har prøvd alt fra banankurer til algepiller for å gå ned i vekt uten hell, men nekter å deppe. Se video!

SEOGHØR.NO: Hilde Skovdahl ble rikskjendis over natten da hun med sin energi og sjarm stjal all oppmerksomheten i TV3s «Charterfeber». 

Nå er den energiske TV-profilen tilbake på skjermen som en av gjestene i «4-stjerners middag». Sammen med Hans-Erik Dyvik Husby, Marianne Jemtegård og Vegard Olsen konkurrerte hun om å bli ukens kjendiskokk. 

Skovdahl forteller at innspillingen ble en svært hyggelig opplevelse. Hun liker å kose seg med mat, men har helt siden ungdomsårene slitt med vekten. I fjor skrev hun boken «Hurra for frodige kvinner», der hun forteller om sitt eget forhold til mat og vekt. 

- Jeg har slanket meg hele livet. Å skrive den boken var noe av det tøffeste jeg har gjort. Jeg måtte forklare hvorfor jeg er overvektig, sier hun da Seoghør.no møter henne på «4-stjerners»-premieren.
 

Skovdahl forteller at hun har prøvd å gå ned for å imponere mennene i sitt liv.   

- Det gikk helt tilbake til ungdomsårene og det er jo alltid gutta jeg har slanket meg for. Det er skremmende å tenke på hvor mye det motsatte kjønn påvirker oss. De er det eneste jeg har slanket meg for i hele mitt liv.

- Har prøvd alt
I 2004 var Hilde i en dramatisk bilulykke der hun skadet benet, noe som har gjort det vanskelig å jogge og drive med annen kondisjonstrening, istedet har hun prøvd mange ulike slankekurer.  

- Jeg har prøvd alt fra banankurer til algpiller, så man bæsjet grønt i fire uker. Det er ingenting jeg ikke har gjort. Problemet er at man raser ned i vekt og går dobbelt opp.  

Selv om hun gjerne skulle mistet noen kilo, lar ikke Hilde vekten være en hindring for å leve et godt liv.  

- Jeg vet at jeg er overvektig, og skulle gjerne gått ned i vekt, men jeg står ikke og gråter når jeg ser meg i speilet. 
 

Se «4-stjerners middag» mandag til torsdag kl. 19.30 på TVNorge. 
LES OGSÅ: Møtte spøkelse på vei hjem fra premierefest