- Jeg har slanket meg hele livet

«Sex- og singelliv»-stjerne Kim Cattrall hevder hun spiser for mye.

SLANKER SEG: «Sex- og singelliv»-skuespiller Kim Cattrall avslørte nylig at hun har slanket seg hele livet.  Foto: All Over Press
SLANKER SEG: «Sex- og singelliv»-skuespiller Kim Cattrall avslørte nylig at hun har slanket seg hele livet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Liverpool-fødte Kim Cattrall (54) har blitt superstjerne verden over takket være rollen som rappkjeftede og mannegale Samantha i «Sex- og singelliv»-serien og -filmene.

54-åringen holder seg svært godt for alderen, og har ikke hatt noe imot å vise seg avkledd i mange av scenene fra suksess-serien.

Nå avslører imidlertid Kim at hun slett ikke er så slank og lekker av natur, men at det krever beinhard jobbing og slanking for å opprettholde «Sex-og singelliv-kroppen», skriver Daily Mail. 

- Jeg har slanket meg hele livet, fordi jeg har en helt enorm appetitt, sier Cattrall.


Skuespillerinnen, som avslørte «slankehemmeligheten» i forbindelse med at hun nylig ble utnevnt som talsperson for lavkalori-produktet «I can't believe it's not butter», innrømmer også at  det har blitt vanskeligere å opptrettholde formen etterhvert som man blir eldre.

- Den generasjonen kvinner jeg er del av, vi har blitt oppdratt med Jane Fonda, treningsvideoer, at frisk luft er sunt, at man bør trene hver dag og drikke åtte kopper vann hver dag, og det har lønnet seg, hvertfall nå.

Ifølge Cattrall har det blitt vanskeligere og vanskeligere å slanke seg.

- Det blir bare tøffere, for deler av kroppen min har ikke lyst til å slanke seg, men samtidig er det det som får meg opp om morgenen for å trene, forteller hun,


Skuespillerinnen, som skilte seg fra sin tredje ektemann, Mark Levinson, i 2003, avviser også at hun går på diett for å tiltrekke seg menn.

- Jeg gjør det ikke for en fyr. Jeg gjør det for meg selv. Det handler om å ta vare på en selv, sier hun.

I 2009 endte Cattrall sitt siste kjærlighetsforhold med den kanadiske kokken Alan Wyse, og 54-åringen innrømmer at hun har begynt å date igjen.

- Jeg har begynt å date, men jeg dypper bare tærne. Jeg tror, spesielt på dette tidspunktet i livet, at jeg er ganske lykkelig. Jeg liker den jeg har blitt og forandrer meg hele tiden. Jeg omfavner det, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her er årets verste skuespillere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer