BER OM UNNSKYLDNING: I en erklæring på sin hjemmeside, ber Tiger Woods kona Elin og resten av familien om unnskyldning - uten å gå nærmere inn på hva han ber om unnskyldning for. Foto: All Over Press
BER OM UNNSKYLDNING: I en erklæring på sin hjemmeside, ber Tiger Woods kona Elin og resten av familien om unnskyldning - uten å gå nærmere inn på hva han ber om unnskyldning for. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har skuffet familien min

Nå bryter Tiger Woods tausheten.

SEHER.NO: Etter fem døgn i taushet, har Tiger Woods endelig tatt bladet fra munnen etter bilulykken utenfor sitt hjem i Orlando fredag.

Flere medier har spekulert i at ulykken skjedde som følge av en krangel mellom Tiger og hans svenske kone Elin Nordegren, etter at bladet National Enquirer beskyldte golfstjernen for å ha vært utro med partyfikseren Rachel Utiel.

Tidligere i dag hevdet også Los Angeles-servitrisen Jaimee Grubbs at hun har hatt sex med Tiger over 20 ganger etter at han giftet seg med Elin.

Hun har også gitt amerikanske medier et lydklipp fra sin telefonsvarer, der Tiger ber henne fjerne nummeret hans.


I erklæringen som han har lagt ut på sin hjemmeside, kommenterer ikke Woods utroskapsryktene direkte, men starter med å be Elin og deres to barn Sam (2) og Charlie (9 mnd.) om unnskyldning.

- Jeg har skuffet familien min. Jeg har ikke vært sann mot mine verdier og oppført meg sånn som familien min fortjener, sier Tiger.

Les Tigers erklæring her (ekstern lenke)

Golfstjernen hevder at han ikke har noen planer om å kommentere de siste dame-historiene offentlig. Han avviser imidlertid at kona skal ha angrepet ham fysisk i forbindelse med ulykken.

- Historiene om fysisk vold er falske og onskapsfulle. Elin har alltid gjort mer enn noen kunne forvente for å støtte vår familie, sier han.

Han avslutter med å si at han vil bli "en bedre person".

- Jeg vil bli en ektemann og far som familien min fortjener. Til alle de som har støttet meg opp igjennom årene, ber jeg om unnskyldning, sier han.

LES OGSÅ: - Min kone vil ringe deg