ANGRER: - Dette har vært den verste uken i mitt liv, asvlører Kerry Katona til den britiske tabloidavisen The Mirror. Foto: All Over Press
ANGRER: - Dette har vært den verste uken i mitt liv, asvlører Kerry Katona til den britiske tabloidavisen The Mirror. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har skuffet alle

Nå snakker Kerry Katona ut etter narkoskandalen.

SEHER.NO: Det har gått en uke siden News Of The World offentliggjorde bilder av "Atomic Kitten"-stjernen Kerry Katona (28) mens hun sniffet kokain på sitt eget bad.

Den britiske avisen hevdet Katonas døtre, Molly (7) og Lilly Sue (6), var i huset da det hele foregikk sammen med barnepasseren, og nå rikiserer Katona å miste barna.

28-åringen tok med seg familien til Tenerife like etter bildene ble publisert, men nå er hun tilbake i England, og for første gang bryter Katona stillheten etter narkoskandalen.

I et eksklusivt intervju med The Mirror, forteller Kerry Katona at hun så hele livet falle i grus da bildene ble publisert i forrige uke.

- Jeg er så lei meg og skjemmes så av handlingene mine. Jeg vet jeg har skuffet alle - fansen min, familien min og de jeg jobber med. Det var et øyeblikk av svakhet og jeg angrer fryktelig, sier hun til avisen.

Nå frykter hun å bli fratatt barna. Eks-mannen Brian McFadden har allerede uttrykt at han ønsker å overta omsorgen for døtrene Molly (7) og Lilly Sue (6).

- Dette har vært den verste uken i mitt liv. Jeg er på bunnen. Jeg har mistet jobben, jeg er slått konkurs og aner ikke råd. Min største frykt er å miste barna. Men jeg har ikke hørt noe om at Brian ønsker foreldreretten til jentene, og jeg har ikke mottatt noen telefoner ellr brev om det. Jeg skal gjøre alt for å beholde jentene mine, de er alt for meg.

Til tross for at det har blitt hevdet at de to jentene skal ha vært til stede i huset da Katona sniffet kokain sist uke, benekter hun det til avisen.

- Barna har ikke vært i nærheten av dop, hevder hun hardnakket.
Katona avslører til The Mirror at hun prøvde narkotika for første gang som 14-åring, etter å ha blitt introdusert til det av sin egen mor, men at hun ikke er narkoman i dag.

- Jeg er ikke narkoman. Jeg våkner ikke og tror jeg må ha narkotika, forteller hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Fettsuger seg for å beholde mannen