Kate Hudson:

- Jeg har skreket altfor mye til barna mine

Men noen ganger føler Hollywood-stjernen seg også som en «supermamma».

TRAVEL HVERDAG: Kate Hudson og kjæresten Danny Fujikawa har til daglig ansvaret for tre barn. Her er duoen sammen på et event i Los Angeles sist helg. Foto: NTB Scanpix
TRAVEL HVERDAG: Kate Hudson og kjæresten Danny Fujikawa har til daglig ansvaret for tre barn. Her er duoen sammen på et event i Los Angeles sist helg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kate Hudson (40) er en travel dame. I tillegg til å være en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere, så er hun også forfatter, klesdesigner, trebarnsmor og kjæreste.

Hun har sønnene Ryder (15) og Bingham (8) fra to tidligere forhold, og i fjor ble hun mamma for tredje gang, da datteren Rani (1) kom til verden.

Nå innrømmer Hudson at hun er langt i fra perfekt som mamma, men at hun gjør sitt aller beste for å sjonglere karrieren og familielivet.

- Jeg gjør feil hele tiden. Jeg har skreket altfor mye på barna mine. Jeg har også bannet foran dem og ikke stilt opp på ting fordi jeg har vært utenbys. Men samtidig så har jeg dager hvor jeg føler at jeg er en fuckings supermamma. Jeg lager mat, gjør rent, hjelper med lekser, skifter bleier og trener, forteller hun til Women’s Health's.

- Det jeg har lært, og fremdeles lærer, er at jeg gjør det beste jeg kan.

Moderne familie

Siden våren 2017 har «Almost Famous»-stjernen vært sammen med Danny Fujikawa (33), og det er han som er far til hennes yngste barn. Fra 2000 til 2007 var hun gift med «Black Crowes»-vokalisten Chris Robinson (52), som hun har Ryder med, og eks-forloveden Matt Bellamy (41) er far til Bingham.

Med tre ulike barnefedre kan oppdragelsen av ungene være en utfordring, men 40-åringen sier de alle samarbeider så tett som mulig.

- Man må gi slipp på egoet sitt. Noen mennesker treffer hverandre og får barn, men ender opp med å ikke holde sammen.

Hudson setter også pris på alenetid med ungene, og elsker å reise bort med dem.

- Jeg tar dem med på tur. Vanligvis til gården vår i Colorado. Legen min sier jeg burde dra bort på egenhånd, men det vil jeg først gjøre når barna er litt eldre.

Vis mer

Kate var bare 24 år gammel da hun ble mamma for første gang, og har avslørt at hun og eldstesønnen har et spesielt bånd.

- Jeg var veldig ung da jeg fikk Ryder. Så vårt forhold har alltid vært litt uvanlig. Jeg mener, vi står hverandre nær og jeg er moren hans. Manerer, høflighet og takknemlighet er veldig viktig for meg. Men jeg er en ganske vill mamma, sa hun til InStyle magazine i 2016.

Gamle bekjente

Det var i mars for to år siden at Kate ble linket til sin nåværende kjæreste Danny. De hadde da vært i samme omgangskrets i en årrekke. Et par måneder senere bekreftet hun romansen ved å ta ham med på den røde løperen under en filmpremiere i Hollywood.

«Første gang jeg møtte Danny, var jeg 23 år og høygravid med Ryder», avslørte skuespilleren i et innlegg på Instagram i desember i fjor.

Videre i innlegget skrev Kate den gang at Danny inviterte henne med på fjelltur et år tidligere. Hun antok da at familien hans skulle være med, men det viste seg å bli deres aller første date.

«Ingen av oss tok initiativ den første gangen. Det tok faktisk flere måneder før han prøvde seg på meg», delte hun.

«Ekteskap er ingen gullbillett»

De to siste årene har duoen nærmest vært uatskillelige, og i oktober i fjor ble de altså foreldre til en liten jente.

View this post on Instagram

My ❤️’s

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Til tross for at Golden Globe-vinneren allerede har et havarert ekteskap og en brutt forlovelse bak seg, så ser hun ikke bort i fra at hun kommer til å gifte seg med samboeren en gang i fremtiden.

- Mest sannsynlig. Vi tenker mye på det. Ekteskap er definitivt ikke en gullbillett. Det forandrer ikke utfordringer som oppstår i et forhold. Men, etter selv å ha prøvd og feilet, så tror jeg at symbolikken og forpliktelsen i et ekteskap er viktigere for barn enn vi kanskje tror, fortalte hun i sommer, ifølge Contact Music.

Vis mer

LES OGSÅ: Eva Mendes ble mamma en uke etter tragedien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer