- Jeg har sittet med spybøtta under pulten

Jon Almaas har bare vært borte fra «Nytt på nytt» én gang siden 1999. Men innrømmer at han flere ganger har skjult hemmeligheter under pulten.

SEOGHØR.NO: «Nytt på nytt» startet opp i april 1999 og har siden slakten den gang, blitt Norges mest populære TV-program. Fredag er Linn Skåber (42) tilbake på skjermen etter at hun i høst har vært opptatt med «Scener fra et ekteskap» på Oslo Nye.

Mens Linns stol har vært fylt av vikarer i to lengre perioder i hennes fravær, har Knut Nærum (52) aldri vært borte fra en sending, og Jon Almaas har bare hatt vikar én gang på 13 år. Det var da Bård Tufte Johansen var vikar i april i fjor. Men det de fleste ikke vet er at Almaas har slitt med sykdom under sending.


- Jeg har sittet med spybøtta under pulten, og en gang måtte jeg stå med knærne på en sakkosekk under sending fordi jeg ikke kunne sitte på grunn av smerter etter en spinalvæskeanalyse, sier Jon Almaas.

- Vi har hatt så mange flinke vikarer, men det blir jo som å ha tre gjester hver gang. Knut, Linn og jeg har en egen tone, så det er noe som mangler når Linn er borte, sier Jon Almaas til VG. 


John Olav Egeland og Ellen Holanger Andenæs er gjester i kveldens program.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.