IKKE SÅ BRA: - Jeg har sett henne før, jeg. Så for meg er det nok ikke så bra som det er for deg, sa Petter Northug om kjærestens lettkledde Mann-bilder under pressekonferansen på Beitostølen. Foto: Scanpix
IKKE SÅ BRA: - Jeg har sett henne før, jeg. Så for meg er det nok ikke så bra som det er for deg, sa Petter Northug om kjærestens lettkledde Mann-bilder under pressekonferansen på Beitostølen. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg har sett henne slik før

Den norske skistjernen svarte på kjærestens lettkledd-bilder.

Publisert
SEHER.NO: Skal man stole på flere kjendissynsere er kjæresteparet Petter Northug (24) og Rachel Nordtømme (21) er et av Norges heteste par for tiden.

Torsdag møtte Northug pressen gjennom en pressekonferanse i forbindelse med langrennsåpningen på Beitostølen. Der ble skiesset grillet, både om kjæresten - og om måten han den siste tiden har gjort seg utilgjengelig på den siste tiden.

Som Seher.no skrev i oktober, kastet Nordtømme klærne i magasinet Manns siste utgave. Og da pressen spurte Nordthug om hva han synes om at hun gjør nettopp det, kommer svaret kontant fra den munnrappe idrettsstjernen.

- Jeg har sett henne før, jeg. Så for meg er nok ikke dette like nytt som det er for deg...


For en uke siden stilte Northug opp i en annen pressekonferanse - for boka «Jakten på dyret». Den gang ville han ikke svare på spørsmål fra salen. Torsdag måtte han svare på hvorfor han er såpass lite tilgjengelig for pressen som han er.

- Man har sine ønsker. Og når jeg får muligheten til å gjøre en pressekonferanse istedenfor enkeltintervjuer, føler jeg at det er noe som gjør at ting går raskere unna. Da får jeg bedre tid til å hvile etterpå, og for min del er dette den beste måten å gjøre det på, sier Petter Northug, som mener dette er nødvendig for at han skal fungere optimalt i sporet.

- Jeg har funnet det som fungerer best for meg. Jeg føler hysteriet er mindre enn noen gang. Det at jeg er mindre tilgjengelig gjør at jeg kan ha fokus på trening og det som betyr noe, sier 24-åringen, som har sin far, John Northug, som manager.

Norges mest meritterte langrennsløper gjennom tidene, Bjørn Dæhlie stilte opp på en rekke individuelle intervjuer mens han var på topp under et opphold på Beitostølen. Hvorfor ikke Northug gjør det samme, har han ikke noe klart svar på.

- Jeg er ikke så god som Bjørn Dæhlie var, er svaret hans på akkurat det.

Under VM på hjemmebane i 2011 er målet ett gull. Forskjellen på Northug i år sammenlignet i fjor, er merkbar, ifølge ham selv.

- Jeg føler meg enda mer sulten nå. Jeg har gjort mye av det samme treningsmessig, samtidig som jeg har vært litt mer i høyden. Jeg føler meg eldre, forteller skiesset.

- Hva er din største svakhet? lød et spørsmål fra salen.

- At jeg ikke klarer å svare på spørsmålet, sier Northug i sedvanlig Northug-stil...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han er ufordragelig når han vinner


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer