– Jeg har sett Adeléns latinorytmer, og de har ikke jeg!

TV-personlighet Katarina Flatland ser på den unge artisten som sin største konkurrent.

Publisert

SEOGHØR.NO: Til høsten er det duket for sesong 11 av det populære underholdningsprogrammet «Skal vi danse» på TV 2, og to av de danseglade kjendisene vi skal få se boltre seg på parketten i år er artist Adelén Russillo Steen (18) og «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland (26).

Seoghør.no tok en prat med den populære programlederen under deltakerlanseringen mandag, og Flatland avslører at hun ser på sin åtte år yngre «Skal vi danse»-kollega som sin største konkurrent:

- Jeg tror nok Adelén er ganske flink til å danse. Jeg har sett latinorytmene hennes - og det er ikke sånne rytmer jeg har i kroppen!

- Hva slags danseerfaring har du selv?

- Veldig lite. Jeg danser på byen, men har ikke danset noe pardans. Kjæresten og jeg prøver oss riktignok på litt pardans når vi er ute på fest, men jeg vet ikke hvor bra det er, sier hun til Seoghør.no.

HELE GJENGEN: I tillegg til «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland og artist Adelén er også TV-eventyrer Samuel Massie, skuespiller Gitte Witt, klarsynte Gro Helen Tørum fra «Åndenes Makt», konditor Pascal Dupuy, tidligere syklist Mads Kaggestad, artisten Ida Maria og metal-vokalisten PelleK å se på «Skal vi danse»-parketten til høsten.  Foto: Morten Eik
HELE GJENGEN: I tillegg til «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland og artist Adelén er også TV-eventyrer Samuel Massie, skuespiller Gitte Witt, klarsynte Gro Helen Tørum fra «Åndenes Makt», konditor Pascal Dupuy, tidligere syklist Mads Kaggestad, artisten Ida Maria og metal-vokalisten PelleK å se på «Skal vi danse»-parketten til høsten. Foto: Morten Eik Vis mer

Halvt norsk, halvt spansk

Adelén slo igjennom da hun i 2013 gjorde suksess med låten «Bombo» i Melodi Grand Prix - som hun havnet på andreplass med. I fjor var hun eneste nordmann med låtbidrag på det offisielle fotball-VM-albumet.

Låten «Olé» ble en umiddelbar hit - se den offisielle videoen under:

Det er den norske musikkvideoregissøren Reinert «Ray Kay» Olsen (36) som har laget Adeléns Rio de Janeiro-inspirerte musikkvideo. Han har tidligere regissert videoer for internasjonale stjerner som Beyoncé (33), Lady Gaga (29) og Justin Bieber (21).

- Det er fantastisk moro, og nesten ikke til å tro!, fortalte hun til Se og Hør da hun fikk vite at låten hennes var plukket ut til det offisielle VM-albumet.

SCENEVANT: Den unge artisten har danseerfaring fra scenen - om det er en fordel å ha med seg videre for 18-åringen i «Skal vi danse»-konkurransen gjenstår å se. Her fra «Allsang på Grensen» i Halden i 2013. Foto: Morten Eik
SCENEVANT: Den unge artisten har danseerfaring fra scenen - om det er en fordel å ha med seg videre for 18-åringen i «Skal vi danse»-konkurransen gjenstår å se. Her fra «Allsang på Grensen» i Halden i 2013. Foto: Morten Eik Vis mer

Adelén har spansk mor og norsk far, og er vokst opp i Horten.

I tillegg til Adelén og Katarina Flatland, skal også klarsynte Gro Helen Tørum fra «Åndenes Makt», konditor Pascal Dupuy, tidligere syklist Mads Kaggestad, artisten Ida Maria, eventyrer Samuel Massie, skuespiller Gitte Witt,og metal-vokalisten PelleK konkurrere om å nå helt til topps i «Skal vi danse».

Hør Adelén snakke om erfaringer på guttefronten i videoen under:

LES OGSÅ: - Jeg har ikke tid til kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer