- Jeg har selv hatt møkk under neglene

Før Melodi Grand Prix og «Homsepatruljen» hadde Per Sundnes en helt annen karriere...

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Per Sundnes (46) er denne høsten klar som kaptein for TV3s nye versjon av «Homsepatruljen», hvor norske menn får hjelp til å finne en ny stil.

Sundnes legger ikke skjul på at han er lidenskapelig opptatt av mote, avslører at han ikke alltid har hatt jobber hvor han har vært den Per Sundnes folk flest kjenner fra TV-ruta.

- Jeg har jobbet mye i PUH omsorg, jeg har jobbet mye i helsevesenet, det beriket meg. Min første jobb etter gymnaset var på et slakteri.

- Det at man har litt paljetter på seg, endrer ikke det man har inne i hodet. Jeg tror folk er mer komplekse enn det media forstår også. Og det tror jeg folk forstår, at bak all staffasjen er det et lite hjerte som banker og er litt raust og fint, sier han til Seoghør.no.

«Homsepatruljen» sendes på TV 3 tirsdager kl 21.30. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Jakten»- Tor Magne: - Jeg er lettet over at jeg slapp å velge.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer