- Jeg har savnet kroppen din

Rihanna synger frekk duett med sin voldelige eks-kjæreste.

SYNGER SAMMEN: Rihanna ser ut til å ha tilgitt eks-kjæresten Chris Brown som slo henne i 2009. Eks-paret synger sammen på sangen «Cake».  Foto: All Over Press
SYNGER SAMMEN: Rihanna ser ut til å ha tilgitt eks-kjæresten Chris Brown som slo henne i 2009. Eks-paret synger sammen på sangen «Cake». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hør sangen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Det tidligere superparet Rihanna (24) og Chris Brown (22) er gjenforent – i studio. Hele verden fulgte med i 2009 da Chris Brown slo kjæresten med knyttet neve før en Grammy-fest og senere ble dømt for mishandling.

R’n’b-stjernen ble den gangen fordømt og kritisert av media og musikk-kollegaer, men nå er Brown tilgitt av eks-kjæresten.


Mandag kveld, på Rihannas bursdag, slapp hun og Chris en felles singel «Cake». Eks-paret synger duett med en frekk og svært seksuell tekst.

«Jeg vil ha sex med deg nå. Det er så lenge siden, jeg har savnet kroppen din».

Mange amerikanske medier har gått ut og kritisert Rihanna for å ha tilgitt sin voldelige eks-kjæreste.

Brown ble dømt for mishandling og måtte gjennomføre samfunnstjeneste og terapi. Men ikke alle synes det virker som han angrer, og 22-åringen skal også nylig ha spøkt om den dramatiske hendelsen.

Tidligere denne uken hintet en av popstjernens produsenter Da Internz om duetten og lovte fansen en stor overraskelse.

- Det blir helt galskap og gjesteartisten vil sjokkere alle, sa han til Life & Style.

Mange amerikanske medier har gått ut og kritisert Rihanna for å ha tilgitt sin voldelige eks-kjæreste. Rihanna og Brown har flere ganger blitt observert på byen sammen og kommuniserer jevnlig på nettsamfunnet Twitter.

Selv om ryktene om en gjenforening lenge har svirret rundt eks-paret benekter begge at de er sammen igjen.

- Chris og Rihanna er venner igjen, men de er bare venner, sier Browns pressetalsmann til Life & Style.

Ifølge amerikanske medier ønsker Rihanna eksen tilbake, men Brown skal være lykkelig sammen med kjæresten Karrueche Tran.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avviser mishandling-spøk  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer