- Jeg har satt bryllupsdato

Jenny Skavlan avslører at bryllupet nærmer seg.

NÆRMER SEG: Jenny Skavlan avslører at så raskt hun er ferdig med Grand Prix, begynner planleggingen av bryllupet med samboeren Thomas «Finger'n» Gullestad.
NÆRMER SEG: Jenny Skavlan avslører at så raskt hun er ferdig med Grand Prix, begynner planleggingen av bryllupet med samboeren Thomas «Finger'n» Gullestad. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag kveld står Jenny Skavlan (27) på scenen under den første semifinalen av årets Grand Prix på Folketeateret i Oslo. Mens musikkfesten foregår fram til neste helg har hun fult fokus på det som skal skje på scenen, men så raskt det er over er det helt andre ting Jenny skal planlegge. For etter at hun og Thomas «Finger'n» Gullestad forlovet seg i mars 2012 har hun fått mange spørsmål om når bryllupet skal stå. Nå har hun endelig bestemt seg.

- Vi har satt dato. Men nå skal jeg bare bli ferdig med Grand Prix, så skal jeg begynne med alt dette som heter bordkort og så videre. Det er sikkert mer enn bordkort jeg må fikse. Det nærmer seg, sier Jenny til Dagbladet.

Hun vil ikke avsløre annet enn at bryllupet blir i 2014 og at det blir i Norge.

- Jeg gleder meg enormt, sier Jenny til Dagbladet.

LES OGSÅ: - Det er som å gjørmebryte med en gris

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer