- Jeg har satt barn på vent

Håndballstjernen Katrine Lunde Haraldsen synes det langt fra har vært et lett valg.

SLO TIL: Katrine Lunde Haraldsen og Norge slo til med kalasseier mot Kina søndag. Foto: Scanpix
SLO TIL: Katrine Lunde Haraldsen og Norge slo til med kalasseier mot Kina søndag. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De norske håndballjentene er i full gan med årets VM i Brasil, og søndag banket Norge Kina med sifrene 43-16. Etter storseieren koste Kristine Lunde-Borgersen seg med lille Matheo. Til VG aavslører nå også tvillingsøsteren Katrine Lunde Haraldsen (31) at hun kunne tenke seg en baby i familien.

- Jeg har lyst på barn, men har satt det på vent. Det har ikke bare vært et enkelt valg, men jeg føler at motivasjonen for å spille er på vei opp igjen nå, sier Haraldsen, som har bestemt seg for å satse på OL i London til sommeren, til avisen.

Antagelig spiller 31-åringen også i EM i Nederland om ett år. Katrine giftet seg med sin Tom Reidar Haraldsen sommeren 2007. Landslagskeeperen er et familiemenneske og har gått noen runder med seg selv når det gjelder det å få barn.

- Det er klart, men det skal passe å få barn også. Kristine forsvant jo ut på grunn av graviditeten. I tillegg sluttet Therese Pedersen på landslaget. Jeg var nær dem begge og synes det var vanskelig. Men det går mye bedre nå, forteller Katrine Lunde Haraldsen til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Noen dager har jeg vært helt utslått 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer