- Jeg har sagt unnskyld til dem begge

Rihannas tidligere PR-sjef har beklaget seg overfor Jay Z og Beyoncé etter han spredte utroskapsrykter for ti år siden.

RYKTER: Beyoncé og Jay Z har datteren Blue Ivy sammen.  Foto: NTB scanpix
RYKTER: Beyoncé og Jay Z har datteren Blue Ivy sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Forfatteren J. Randy  Taraborrelli er aktuell med en uoffisiell biografi om det populære maktparet Beyoncé (34) og Jay Z (45).

I boken kommer forfatteren med sjokkpåstander. Han hevder at artistparet gjorde det slutt med hverandre i 2005, og at det tok et helt år før de fant tilbake til hverandre igjen.

På midten av 2000-tallet gikk nemlig ryktene om at Jay Z hadde en hemmelig affære med den da 17 år gamle RIhanna (27). Hun ble oppdaget av rapperen like før ryktene.

«Ryktene var i utgangspunktet spredt av PR-teamet, for å skyte fart på Rihannas karriere, men Beyoncé visste ikke hva hun skulle tenke», skriver Daily Mail.

«Det endte med at de gjorde det slutt i en periode. De tilbragt kanskje et år fra hverandre», skriver Taraborrelli i boken.

Saken fortsetter under bildet

GAMLE VENNER: Det var Jay Z som oppdaget den talentfulle artisten Rihanna.  Foto: NTB scanpix
GAMLE VENNER: Det var Jay Z som oppdaget den talentfulle artisten Rihanna. Foto: NTB scanpix Vis mer

Unnskylder ryktene

Ifølge Daily Mail var det Rihannas tidligere PR-ansvarlig Jonathan Hay som spredte ryktene for å skyte artistens karriere i været. Nå unnskylder han til både Jay Z og Beyoncé for problemene han har skapt.

- Jeg har sagt unnskyld. Hele greia er veldig pinlig, sier han til New York Daily News.

Hay har for lengst sluttet med PR og produserer nå egen musikk, der mye av musikken blir gitt ut via Beyoncé og Jay Z sitt firma Tidal, tidligere norske WiMP.

- Jeg håper ikke at disse ryktene har ødelagt forholdet mitt med paret, sier han.

Han forteller at han kun fant på ryktene for å hjelpe Rihannas karriere, men var ikke klar over at det skulle komme tilbake til ham ti år etter.

- Jeg så aldri for meg at det skulle bli en så stor greie. Nå ser jeg Beyoncé på coveret til boken og vet at mange livnærer seg av rykter. Magen min vrir seg når jeg tenker på at det går utover dem, sier han til nettavisen.

Beyoncé og Jay Z har foreløpig ikke kommentert saken.

LES OGSÅ: - Slo opp i hemmelighet