- Jeg har reddet 50 parforhold

«Sinnasnekker'n» Otto Robsahm elsker å hjelpe familier i nød.

FIKK HJELP: Inga og Mats fra Vestby fikk god hjelp av sinnasnekker Otto Robsahm. Foto: TVNorge
FIKK HJELP: Inga og Mats fra Vestby fikk god hjelp av sinnasnekker Otto Robsahm. Foto: TVNorge Vis mer
POPULÆR: Otto leder programmet Sinnasnekkern på TVNorge. Foto: TVNorge
POPULÆR: Otto leder programmet Sinnasnekkern på TVNorge. Foto: TVNorge Vis mer

SEOGHØR.NO: Hele Norges «Sinnasnekker», Otto Robsahm (45), har i flere år hjulpet trengende familier som sliter med oppussing som tærer på parforholdet. Den strenge, men velmenende håndverkeren bidrar gjerne med å rydde opp - både i hjem og familieliv.

Gjennom tre sesonger på TVNorge anslår Robsahm å ha bidratt til at en hel rekke forhold fortsatt fungerer.

- Jeg tror nok jeg har reddet 50 forhold hittil. Og det bare fortsetter og fortsetter og blir flere og flere familier der ute som trenger hjelp. Det å hjelpe folk til å finne riktig vei å gå, det gir utrolig mye tilbake til meg. Jeg synes det er fantastisk, rett og slett, forteller Otto til Seoghør.no.

Da Se og Hør møtte Robsahm under TVNorges høstlansering, viste han fram en actionhelt-figur i miniatyr av «Sinnasnekker’n». Men til tross for all hjelpen han har stilt opp med, ser han ikke på seg selv som noen supermann.

- Nei, jeg gjør ikke det. Men jeg føler meg veldig privilegert som får lov til å gå inn og hjelpe familier. Alle som jeg har vært hos trenger virkelig en person som sparker dem skikkelig i ræva, slik at de kan få livet på rett spor igjen.

Saken fortsetter under bildet.Når den populære håndverkeren ikke hjelper par i nød, nyter han livet på hjemmebane med samboeren Marion Teig (35), og døtrene Isabel (6) og Lindsey (4). Han forteller at han elsker jobben sin, og ønsker å fortsette i flere år fremover.

- Jeg vil holde på i mange år! Så lenge TVNorge vil ha meg med, så er jeg med, sier han til Seoghør.no.

Les hele saken og sjekk ut Ottos fem tips til hvordan du kan bevare parforholdet i Se og Hør Weekend, som er i salg nå!LES OGSÅ: Drømmer ikke om popkarriere