- Jeg har provosert mange mennesker

Etter stand up-nedturen så Jarl Goli på «Skal vi danse» som en ny sjanse.

SEOGHØR.NO: I sommer ble Jarl Golis (57) stan up-show «Med sex på bakrommet» kansellert etter fire forestillinger og skuespilleren har åpenhjertig fortalt at tårene rant etter en periode med intens jobbing fulgt av nederlag.

Høsten var derimot bedre for Goli som koste seg på dansegulvet i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Lørdag vant Eirik Søfteland hele konkurransen og under finalen gjorde Goli et lite comeback på parketten. Han skulle gjerne vært med lenger, men ble stemt ut etter tredje program.

DANSEGLEDE: Jarl beskriver ukene i «Skal vi danse» som en stor opptur. Her sammen med dansepartner Alexandra Kakurina.  Foto: FameFlynet Norway
DANSEGLEDE: Jarl beskriver ukene i «Skal vi danse» som en stor opptur. Her sammen med dansepartner Alexandra Kakurina. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Til Seoghør.no forteller 57-åringen at dansekonkurransen ble en etterlengtet opptur etter en tøff tid.

- Jeg har fått fylle batteriene og kommet i stabilt sideleie etter et ganske tøft år. Jeg har provosert mange mennesker med min stand up i sommer og gikk på skikkelig ratata. Jeg var ærlig på mitt eget nederlag. Derfor ble det å være med i «Skal vi danse» som en alder av 57 år et toppunkt i min karriere, sier Goli.

Tok av masken

Hans største utfordring var å komme forbi sin egen selvopptatthet, ta av seg skuespillermasken og vise publikum den ekte Jarl Goli.

- Jeg håper jeg klarte å rive vekk min egen maske selv om jeg ble stemt ut og gi trøkk ut i fra det jeg hadde sjans til å levere, og det var pur glede.

Goli forteller om gode tilbakemeldinger fra publikum etter «Skal vi danse»-debuten og er full av takknemlighet for at han fikk være med i programmet.

- Jeg har stått på utsiden av mange miljøer over lange perioder. Her kan du ikke være noe annet enn deg selv, uansett hva alle mener og sier om deg. Når jeg står på parketten og danser ansikt til ansikt med 600 000 mennesker, så kan jeg ikke være noen andre enn Jarl. Du må være ærlig og by på deg selv, og den muligheten er jeg veldig takknemlig for.

TRIST Å RYKE: Jarl synes det var trist å måtte forlate dansekonkurransen etter tre programmer, men det gjorde at han kunne tilbringe mer tid med kona Monika Dypeng.  Foto: Stella Pictures
TRIST Å RYKE: Jarl synes det var trist å måtte forlate dansekonkurransen etter tre programmer, men det gjorde at han kunne tilbringe mer tid med kona Monika Dypeng. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Slik feiret de «Skal vi danse»-seieren