TRAVEL DAME: Carola er for tiden på juleturné og er også aktuell med platen "Christmas in Betlehem". Foto: SCANPIX
TRAVEL DAME: Carola er for tiden på juleturné og er også aktuell med platen "Christmas in Betlehem". Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg har prøvd nettdating

Popstjernen nekter å gi opp kampen om kjærligheten.

SEHER.NO: Det har gått omlag ti år siden Carola Häggkvist (43) skilte seg fra den norske predikanten Runar Søgaard, men "Grand Prix"-stjernen har ikke gitt opp håpet om å finne kjærligheten ennå.

Til KK forteller hun at hun har møtt alt fra kristne menn til ukjente på internett etter skilsmissen.

- Jeg lånte kontaktsiden til en venninne, og var helt åpen om hvem jeg var, men han jeg chattet med nektet å tro at det virkelig var meg. En annen dro jeg og møtte, men han var absolutt ikke som på bildet. Han hadde lagt ut noen eldre bilder av seg, og på daten kom en helt annen mann! Ikke at utseendet betyr alt, men jeg hadde litt forhåpninger... Dessuten viste han seg å være både kalvbeint og mammagutt! Det er ikke min stil. Jeg visste i løpet av to sekunder at han ikke var den rette, forteller hun til magasinet.

Selv om det ikke finnes noen mann i livet hennes akkurat nå, mener Carola at det er en grunn til at mennesker møtes - og at noe er "meant to be".

Slik var det blant annet da hun nylig skulle velge hvilket hotell hun ville bo på i Oslo.

- Det viste seg at Jahn Teigen bodde på samme hotellet. Vi har kjent hverandre siden 1984. Så vi har sittet og pratet sammen ved frokosten hele uken, forteller hun til KK.

Artisten er for tiden aktuell med sitt julealbum "Christmas in Betlehem", og er i full gang med årets juleturné.

LES MER: - Carola+Rybak=Sant