- Jeg har prøvd narkotika

Anna Anka forteller om sine erfaringer fra modellbransjen. Se video!

HAR PRØVD: - Visst har jeg prøvd det som alle andre, men jeg syntes aldri at det var noe heftig, sier Anna Anka til Seher.no om narkotika. Foto: Anders Myhren / Seher.no
HAR PRØVD: - Visst har jeg prøvd det som alle andre, men jeg syntes aldri at det var noe heftig, sier Anna Anka til Seher.no om narkotika. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se Anna Anka snakke om sine erfaringer med narkotika nederst i saken!

STOCKHOLM SEHER.NO: Den svenske TV-stjernen Anna Anka (39) er denne sommeren å se som en krevende arbeidsgiver i TV3-programmet «Anna Anka søker assistent».

Her hjemme er hun mest kjent som en særdeles frittalende Hollywoodfrue, men Anna Anka har tidligere gjort karriere i USA som både personlig trener og modell.

Innen modellbransjen er det et vanlig problem at modeller bruker narkotika, og da Seher.no møtte Anna Anka på fasjonable Grand Hotel i Stockholm forteller hun at hun selv har erfaringer med narkotikamisbruk på nært hold.

- Jeg har sett det selv og hvordan det ødelegger folk. De gjør det forsatt, og jeg tenker bare at det er helt ille. Det er en ting som alltid kommer til å eksistere innen modellbransjen. Dels fordi man jobber i mange timer og det er mange fester. Det er en annen måte å holde vekten nede på. De vil sitte og spise sine hamburgere og så tar de litt kokain og så går det greit, forteller Anna Anka til Seher.no.

Og den svenske TV-stjernen innrømmer overfor Seher.no at også hun har prøvd narkotika. 

- Visst har jeg prøvd det som alle andre, men jeg syntes aldri at det var noe heftig. Jeg har aldri syntes at det var kult eller noe jeg ville gjøre.

- Til og med i min alder kommer folk alltid og spør, men jeg er alt for helsebevisst og ordentlig og bryr seg for mye om livet mitt til at jeg skulle ta en sånn risiko. Man vet jo egentlig ikke hva de selger deg eller hva man tar. Og er det verdt det fordi man kjeder seg eller vil ned i vekt? Nei, ikke for meg, forteller Anna Anka.

Og den profilerte Hollywoodfruen benytter anledningen til å advare andre mot å bruke narkotika.

- Det er veldig destruktivt å leve sånn. Det ødelegger kroppen og du blir sliten veldig tidlig. De tror at det er en snarvei, men det er veldig skadelig og jeg anbefaler det absolutt ikke for det er en ond sirkel som det er vanskelig å komme ut av. Det er helt ute av mitt liv, sier Anna Anka til Seher.no.

«Anna Anka søker assistent» sendes på TV3 mandager klokken 20.30.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er klart han ble sugen[obj:media:8768]