<strong>TROR IKKE PÅ DIETTER:</strong> Nicole Scherzinger har satt seg selv på flere strenge dietter, men hun synes ikke de fungerer. Foto: Stella Pictures
TROR IKKE PÅ DIETTER: Nicole Scherzinger har satt seg selv på flere strenge dietter, men hun synes ikke de fungerer. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har prøvd alle dietter som finnes

Men «Pussycat Dolls»-stjernen mener slankekurene ikke fungerer.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  «Pussycat Dolls»-stjernen Nicole Scherzinger (32) - som er velkjent for sin slanke og trente kropp - har ingen tro på dietter.

Sangerinnen har forsøkt flere strenge dietter, men hun har kommet til den konklusjonen at slankekurer bare fører til overspising.


- Jeg har prøvd alle dietter som finnes, men de fungerer ikke. Når dietten er over, så må jeg likevel ha all den maten jeg tidligere har nektet meg selv å spise, sier Nicole til ContactMusic.

Likevel har 32-åringen noen triks for å opprettholde sin slanke kropp.

- Jeg mener alt handler om moderasjon. Det er også viktig å være aktiv. Jeg forsøker å ikke spise sent på kvelden, sier hun.

Nicole - som ble født på Hawaii, og flyttet til USA da hun var seks år - forteller også at hun tidligere synes det var vanskelig å være en del av pop-gruppen «Pussycat Dolls», ettersom hun har hatt en svært streng oppvekst.

- Familien min er katolsk, og er veldig konservative. Så jeg var ikke akkurat komfortabel med å vise frem kroppen min. Jeg hadde også dårlig selvtillit. Men jeg har lært meg å takle det med tiden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nakenscener er kule

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer