- Jeg har prøvd å unngå å lese om meg selv

«The Voice»-Adrian er svært populær på sosiale medier og har seilt opp til å bli en favoritt. Men bookmakerne tror en annen stikker av med seieren. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I kveld er det finale i TV 2-suksessen «The Voice». Seerne har plukket ut sine favoritter og på Sondre Lerches (31) lag står Adrian Jørgensen (21) igjen.

Av finalistene er Adrian, Bindals svar på Justin Bieber, mest populær på sosiale medier. Selv innrømmer 21-åringen at det er litt skremmende å ha favorittstemplet.

- Man føler at man får et ekstra press. Jeg har prøvd å unngå å lese det som blir skrevet. Det er mye rart der ute, og jeg kan være nærtagen og bli lei meg, sier han til Seoghør.no.

Mentoren Sondre tror at Adrian har blitt en favoritt på grunn av at han er så ambisiøs.

- Han vet hva han vil gjøre. Han er ydmyk og jordnær, noe som er knyttet til der han har vokset opp. Han tør å tenke stort, og jeg skjønner hvorfor folk lar seg rive med og heier på ham.

Se videointervju øverst i saken.

Selv om Adrian har opplevd stor støtteerklæring på sosiale medier, tror bookmakerne at Espen Linds (42) deltager Pål Rake (24) stikker av med seieren.

- Knut Marius Djupvik har vært favoritt på bakgrunn av Unibets odds i flere uker, men Rake er nå den vi tror vinner. Han hadde i utgangspunktet 25.00 i odds på seier da ”The Voice” gikk i gang med livesendinger, men har gjennom sine fantastiske opptredener blitt skrevet ned til klar favoritt – akkurat i tide før finalesendingen, sier PR-manager Kyrre Merg hos Unibet.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer