- Jeg har prøvd å ta livet mitt 32 ganger

Oscar-vinneren Brenda Fricker med sjokk-avsløring i TV-intervju.

DEPRESJON: Oscar-vinner Brenda Fricker har slitt med depresjon i 50 år, og har forsøkt å ta livet sitt svimlende 32 ganger. Foto: All Over Press
DEPRESJON: Oscar-vinner Brenda Fricker har slitt med depresjon i 50 år, og har forsøkt å ta livet sitt svimlende 32 ganger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den irske skuespilleren Brenda Fricker (67) ble i 1990 kjent over hele verden, da hun overraskende vant Oscar-prisen for beste kvinnelige birolle i filmen «My Left Foot».

Men selv om hun har spilt i suksessfilmer som «Hjemme Alene 2» og «A Time To Kill», har ikke livet vært spesielt enkelt for skuespilleren.

- Jeg har lidd av depresjon i 50 år. Men nå går jeg i terapi en gang i uken, rett og slett for å ha en samtale med noen, og for å høre en annen person sin stemme, sier hun i et TV-intervju ifølge den britiske tabloidavisen Daily Mail.

Fricker har også innrømmet at hun har forsøkt å ta sitt eget liv svimlende 32 ganger.

- Man blir så vanvittig lei av at ingen noen gang hører på deg, sier hun.

Tilstanden til Fricker skal nå være bedre enn den har vært på lenge.

Fricker forteller også om de økonomiske problemene.

- Jeg levde på de oppsparte midlene så lenge de varte, men nå er jeg helt blakk. Men så lenge jeg har tak over hodet og klarer å skaffe mat til hunden og meg selv, er jeg fornøyd.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han ser dødssyk ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer