- Jeg har prøvd å skjule magen

Rachael Leigh Cook og Daniel Gillies venter sitt første barn.

VENTER BARN: Skuespillerparet Rachael Leigh Cook og Daniel Gillies venter sitt første barn sammen. Paret giftet seg i 2004.  Foto: FameFlynet
VENTER BARN: Skuespillerparet Rachael Leigh Cook og Daniel Gillies venter sitt første barn sammen. Paret giftet seg i 2004. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til høsten blir skuespillerparet Rachael Leigh Cook (33) og Daniel Gillies (37) foreldre. Det skriver Us Magazine. 

Cook har vært travelt opptatt med innspillingen av serien «Perception», der hun spiller spesialagenten Kate Moretti, og har så godt hun kan prøvd å skjule svangerskapet.

- Jeg har prøvd å skjule min voksende mage under innspilling, men jeg tror barnet ønsker å bli sett. Det er tydelig at det blir en fremtidig skuespiller, sier Rachael til magasinet.

Paret har ingen preferanse når det kommer til kjønn.

- Mange har spurt om jeg ønsker meg en gutt eller jente, men det betyr ingenting for meg.

Cook er både skuespiller, modell og produsent. Hun er best kjent for roller i filmer som «She's All That», «Josie and the Pussycats» og TV-seriene «Into the West» og «Perception».

Den vordende faren spiller Elijah Mikaelson i suksess-serien «The Vampire Diaries». 


LES OGSÅ: Snakker ut om babyplaner Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer